Followers

02 February 2016

Tip Memiliki Kediaman Yang Sihatbasic H, hand dish wash, pelembut baju paling selamat, pencuci serbaguna, rahsia rumah bersih, rahsia kecantikan dalaman

sumber: Majalah iSihat

Bila membicarakan tentang kesihatan diri, setiap barang yang digunakan sama juga pentignya dengan setiap produk yang diambil untuk kesihatan tubuh. Maka, rumah sepatutnya menjadi tempat paling selamat di atas muka bumi ini.

Bersihkan ia dengan pencuci organik Shaklee yang SELAMAT, BERKESAN, MESRA ALAM dan MENJIMATKAN wang anda. Belailah diri dengan menitikberatkan kesihatan.

Ayuh kita pastikan seluruh ceruk manapun bahagian rumah kita bersih dan kemas. Namun, pastikan kita buat pilihan produk pencuci yang betul dan SELAMAT lebih-lebih lagi disekitar insane yang tersayang; BERKESAN terhadap semua kotoran degil; MESRA ALAM untuk bumi; dan JIMAT untuk wang anda. Dalam erti kata lain, jadikan Get Clean sebahagian dari rumah anda.


Basic H2TM Organic Super Cleaning Concentrate: Tanpa Toksik, Cara Membersih Semulajadi

Amat menjimatkan, benar-benar berkesan membersihkan dan menanggalkan minyak gris degil dengan hanya daripada sebotol pencuci pekat Basic H2TM Organik dengan kepekatan berganda yang hebat.

Berkepekatan tinggi – 473ml (16 aun) menjana 182 liter (48 gelen) pencuci berkuasa hebat. Untulk 1001 kegunaan pembersih dan cucian – mebunag kotoran, minyak gris dan kotoran dari mana-mana permukaan yang boleh dibasuh; luar dan dalam; dinding-dinding, tingkap-tingkap dan cermina-cermin, lantai, peralatan dapur, dapur masak, mana-mana bahagian tertutup dan perabot.

Kesan calar balar yang mengandungi minyak gris degil meninggalkan kesan comot yang digunakan bagi membersihkan laluan minyak, tempat pembakar gril, ketuhar dan lain-lain lagi. Tanpa perlu dibilas, tiada kesan comot dan tiada kesan calar.


Hand Dish Wash Concentrate: Pencuci Pinggan Basuhan Tangan yang Handal Membersih Minyak Degil

Anda perlukan beberapa titisan bagi mencuci setimbun pinggan yang berminyak selepas makan malam. Lantas membuatkan tugasan menjadi amat mudah, malah ia juga
  • Lembut pada tangan
  • Semulajadi, pencuci berasaskan tumbuh-tumbuhan
  • Kaya dengan buih dan tahan lebih lama
  • Membuatkan pinggan bersih berkilau
  • Hanya beberapatitis mampu membersihkan timbunan pinggan mangkuk di singki.

Fresh Laundry Concentrate (Powder)
Formula semulajadi untuk pakaian lebih bersih

Dapatkah anda rasakan nikmat bersihnya baju yang dibasuh sebaik sahaja ia dicuci? Cucian baju ini lebih baik. Formula enzim semulajadinya menjadikan pakaian lebih bersih di samping menyelamatkan bumi. Jadi, anda bolehlah melonggokkan timbunan cucian baju dan menghidu kesegarannya. (^__^)


Soft Fabric Concentrate
Melembutkan Pakaian
  • Ia berbau segar, selembut sutera yang mengurangkan kedutan dan menghilangkan kesan statik pada kain yang mungkin ada pada pencuci yang anda gunakan sebelumnya. Sekali lagi, terima kasih kepada formula kepekatan yang hebat yang mana anda bukan hanya menggunakan dengan kuantiti yang sedikit malah botol kecil yang mudah disimpan, dibawa dan dituangyang  boleh ditatang di telapak tangan pun.
  • Berkepekatan tinggi 946ml (32 auns)melembutkan 64 muatan
  • Pelembut semulajadi, mengurangkan kedutan dan mengawal kehadiran pada kain
  • Botol yang kecil bagi memudahkan ia dibawa, dituang dan disimpanUntuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com
SMS/whatsapp: 013-7073943 (Deanna)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen! ^__~

Vitamin Cinta

Vitamin HOT untuk Wanita