Followers

Friday, 31 March 2017

Cara MUDAH Kembalikan Keintiman seperti Malam Pertama!

March 31, 2017 0 Comments
Assalamualaikum dan selamat sejatera.

Ehem!
Topik hangat rasanya nie kan..hehehee..

Ramai kalangan kita kaum wanita nie risau kan bila dah bersalin nanti bahagian alat sulit jadi 'longgar'! Apa nak buat supaya rasa 'ketat' macam malam pertama erk?

Jangan ambil  mudah tau hal2 gini. Sebab dia boleh jadi punca hilang selera dalam seks! Oh itu bahaya ya untuk kebahagiaan rumahtangga.

Ok sekarang cuba periksa korang ada masalah:
>> suami dah tak bernafsu pada korang?
>> korang atau suami kurang nikmat ketika bersama akibat faraj longgar?
>> suami jadi kurang nafsu seks?
>> kurang terangsang bila bersama?
>> tiada atau gagal capai kepuasan ketika bersama?
>> tak teruja bila bersama?
>> ada masalah keputihan?
>> bau busuk pada alat sulit?

Jika terdapat masalah seperti di atas, mungkin ini dapat membantu korang!












AWAS! ALFALFA TIDAK BOLEH DIAMBIL OLEH PESAKIT SLE, IBU MENGANDUNG, IBU YANG MENYUSUKAN ANAK G6PD & PESAKIT TALASEMIA.


Banyak lagi cerita tentang Alfalfa yang superb nie kat SINI.

Semoga perkongsian ini dapat membantu keharmonian rumahtangga korang. ^___^


* These statement have not been evaluated by the Food & Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or preventary disease. 



Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com 
SMS / whatsapp / telegram: 013-7073943 (Deanna) 

Thursday, 30 March 2017

Ketahui Tentang Diabetes bersama Dato' Dr. Azizon Othman

March 30, 2017 0 Comments
Assalamualaikum dan selamat sejahtera.


Jom timba ilmu tentang diabetes!

Zaman sekarang nie yang masih muda pun dah ada diabetes. Jadi jom kita belajar tentang diabetes. Apakah faktor penyebab diabetes selain daripada faktor genetik atau pun keturunan.


Image may contain: 10 people, people smiling, text


Jom sertai kami dalam program Hidup Bebas Tanpa Diabetes pada 15hb April 2017.

Korang boleh dapatkan tiket dengan Master Norita di talian 012-8535689.

Harga tiket tak mahal pun jika nak dibandingkan dengan ilmu yang kita dapat. Jadi jangan lepaskan peluang!

Yang daftar awal dapat peluang cabutan bertuah tau! ^___^

Jom gali ilmu!

HERBAL BLEND: Krim Serbaguna Paling Selamat, Bebas PARABEN

March 30, 2017 0 Comments


Assalamualaikum & selamat sejahtera.


Ada lagi yang tak kenal krim best Herbal Blend nie? Krim nie juga antara item yang memang wajib ada kat rumah. Saat2 kecemasan macam luka2 kecil krim Herbal Blend nie memang sangat membantu. Boleh jadi macam first aid gitu...


Macam kita nie suri rumah kan selalu memasak kadang2 tu ada la terkena percikan minyak panas... bila kena tu cepat2 sapu Herbal Blend nie... best tau rasa sejuk je dan yang penting tak menggelembung...dan paling best lagi tak ada parut hehee..

Pernah anak saya lutut dia luka jatuh sampai darah menitik-nitik ke lantai! Kalau dah sampai darah menitik-nitik tu korang pun mesti dapat bayangkan luka tu dalam... masa tu tak fikir apa dah terus ambil Herbal Blend nie...sapu kat tempat luka tu..

Alhamdulillah, walaupun luka dalam, luka dia cepat kering dan tak bernanah. Cuma berparut jela huhuu...luka dalam kan...ada la parut..hehehe..

Saya memang suka giler buat losyen. Mintak maaf laaa sekarang dah tak pandang losyen2 yang jual kat kedai2 tu...hihihii.. Best tau krim nie tak melekit bila kita pakai. Tak sama macam losyen2 yang sedia ada kat kedai tu. Pada korang yang keje dalam aircond tu krim nie memang HIGH RECOMMENDED!!

Bila sapu kat tumit yang merekah atau kasar tu memang nampak perubahan. Dah tak payah dah nak invest mahal2 nak cantikkan tumit. Pakai Herbal Blend pun dah cukup dah..hehee..

Harga pun sangat berbaloi. Hanya RM30 je. Daripada baby sampai la yang dewasa pun boleh pakai.

Tak rugi ada kat rumah tau! ^___^



* These statement have not been evaluated by the Food & Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or preventary disease. 



Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com 
SMS / whatsapp / telegram: 013-7073943 (Deanna) 


Tuesday, 28 March 2017

Thursday, 23 March 2017

Macam Mana Nak Pilih Produk Nutrisi Yang Baik & Selamat?

March 23, 2017 0 Comments
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Hari nie saya nak kongsi 1 tips untuk pilih supplement atau pun makanan tambahan yang baik dan selamat untuk di makan.

tips pilih supplement yang baik dan selamat


Macam mana caranya?

Mudah aje.

Ambil pil sampel daripada produk supplement yang korang makan dan letakkan dalam segelas air. Pil tu mestilah benar2 larut menjadi longgokan serbuk dalam masa 20 minit. 

Kalau pil tu nak larut ambil masa yang lebih dari 20 minit, ada kebarangkalian yang sangat tinggi bahawa badan korang tak dapat nak memecahkan produk tersebut dan menyerapnya ke dalam darah korang.

Ok, apa kaitannya ujian air nie?

Ujian air nie penting tau untuk pastikan penyerapan produk nutrisi tu. Banyak produk kat pasaran sekarang nie banyak guna bahan pengikat tiruan, bahan pengisi dan bahan pewarna yang bila kita makan, sistem pencernaan kita tak dapat nak memecahkan pil tu untuk penyerapan.

Dan semua produk nutrisi mesti LULUS ujian air nie.

Jadi kalau makan produk nutrisi tapi tak boleh nak dicerna, agak2 nya korang makan untuk apa? Fikir2 kan.....





Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com 
SMS / whatsapp / telegram: 013-7073943 (Deanna) 
FB: Deanna Aris

Wednesday, 22 March 2017

10 TIPS BERKESAN HAFAL AL-QURAN

March 22, 2017 0 Comments
Assalamualaikum.


Mungkin ramai yang belum tahu step mudah untuk hafal Al-Quran kan? 

Mari kita cuba amalkan selalu.
.

Cakap pada diri saya pasti boleh!
Bak kata pepatah orang malas mencari alasan orang rajin mencari jalan.
.

Ayuhh sama-sama kita lakukan ^__^

macam mana nak hafal al quran dengan mudah
Kredit: Ustaz Mohammad Asraff


Semoga bermanfaat ^__^

UDANG DISUNTIK CMC??

March 22, 2017 0 Comments
Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Tak terperanjat pun bila tengok video nie dari Klinik FB Dr Zubaidi. Sebenarnya sedar tak sedar je kita sememangnya terdedah dengan banyak makanan macam nie..ayam disuntik..buah dah tak ada biji..

Dalam video nie udang disuntik dengan CMC Carboxy Methyl Cellulose untuk meningkatkan berat setiap ekor udang sebanyak 15-20%.

video

Pengambilan vitamin memang penting buat saya untuk bantu badan kekal sihat dan melawan karsinogen.

Jom jalani kehidupan yang sihat!



Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com 
SMS / whatsapp / telegram: 013-7073943 (Deanna) 
FB: Deanna Aris

Wednesday, 15 March 2017

LET GO OF YOUR SELF LIMITATION!

March 15, 2017 0 Comments
Assalamualaikum & selamat sejahtera

peluang untuk majukan diri, peluang untuk berjaya

Saya memang follow tiap hari tulisan sis Insyirah nie. Tulisan dia semua terkesan kat hati. Tambahan banyak ilmu yang beliau sampaikan. Doa saya semoga Allah terus limpahkan rahmat dan kasih sayangNya buat sis Insyirah atas perkongsian ilmunya..amin...

Harap korang juga dapat manfaat daripada perkongsian beliau.


// Let go of your self limitation. // bebaskan - Frozen.
.
.
Ku ukirkan akhir kalam sebelum tidur untuk bacaanmu esok pagi.
.
.
Self Limitation - another term adalah sabotaj diri, kita yang hadkan diri sendiri = kita sedang mendoakan yang negatif untuk diri.
.
.
Pada suatu hari, saya diberikan task sebuah projek yang baru untuk saya. Kapasiti saya untuk 1 projek ketika itu adalah 6 hari.
.
.
Tetapi setelah seminggu test drive performence saya, leader bagi task siapkan 5 projek dalam masa 2 minggu. Tak kabut pula rasa hati masa tu.
.
.
Kiraannya adalah:
1 projek = 6 hari
5 projek = 30 hari
.
.
Kapasiti sebenar saya adalah 5 projek siap 30 hari.
.
.
Tetapi ada satu ayat yang saya terkesan, katanya,
"Semua tu self limitation je. Buang Dah pergi IMKK kan?" dia mention IMKK kepada member yang dah pergi
.
.
Saya tak pergi tapi saya hadam ayat dia yang satu tu - semua tu self limitation je. Kita yang hadkan diri sendiri sedangkan boleh pergi lebih jauh, lebih baik daripada sebelumnya.
.
.
Jadi apa yang saya selalu zikirkan masa tu tiap kali rasa macam tak boleh atau tak mampu nak capai KPI tu, saya akan sebut,
"Semua tu self limitation je. Jangan bertanya kepada otak yang terbatas."
.
.
So saya zikir perkataan-perkataan yang positif > buat projek tu > ulang. Bila kita cakap sesuatu secara berulang, itu juga salah satu doa.
.
.
Alhamdulillah dalam masa 2 minggu plus plus sket, saya berjaya siapkan 5 projek tu yang pada saya, ia melangkau kapasiti saya.
.
.
For my personal performance, im proud of myself. Sebab performance meningkat almost 30%.
.
.
So apa yang saya belajar,
"Let go your self limitation. Bebaskan."
.
.
The sooner you let go, the sooner you can heal.
.
.
Post ini adalah episod ke-2. Baca episode pertama di sini,
https://www.facebook.com/insyirahazhar769/posts/1051117425031980?pnref=story
.
.
#SiriInspiringLeader



peluang untuk berjaya maju

Tuesday, 14 March 2017

KENANGAN BERSALIN PALING BEST!!

March 14, 2017 0 Comments
Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Anak kedua Firas Adham usia 3 hari


Bila ingat balik kenangan waktu bersalin anak nombor 2 dulu memang tak sangka!

Waktu bersalin anak nombor 2 dulu sebenarnya dah melepasi tarikh jangkaan bersalin dah. Overdue la kiranya kan..

Sehari sebelum kena serah diri pegi hospital (kalau tak rasa nak bersalin jugak..)..malam tu masa tidur tiba2 kain basah. Tak pasti air ketuban ke apa. Waktu tu dah pukul 4.30 pagi. Bila pergi buang air, air kencing dah bercampur darah. Oh oh oh...nervous dah masa tu. Sebab tak rasa sakit lagi. Betul ke nak bersalin nie? Tak tunggu lagi terus je pergi hospital.

Ibu suruh makan dulu tapi..alahai dah tak lalu dah nak makan walaupun belum rasa sakit. On the way pergi hospital baru rasa sakit sikit2. Sampai hospital dah bukak 4cm terus masuk labour room. Memang tak makan apa2. Cuma masa dalam labour room tu misi bagi air milo. Waktu tu minum sikit je dah. Dah sakit benar dah waktu tu. Lagi lah tak lalu huhuu...

Tak lama dalam labour room dah tak tahan sangat dah nak meneran. Sampai kan misi tak sempat nak prepare apa2 huhuu..mintak maaf la ye..hehehe...

Dengan izin Allah...saya dapat teran yang panjang 2 kali baby dah keluar. Alhamdulillah. Bertakbir saya waktu tu.. 8.30 pagi saya dah selamat bersalin.

Bila misi dah bawa anak saya dibersihkan, misi2 yang menemankan saya kat situ semua tanya saya memang senang nak bersalin ke? Memang pandai bersalin ke? Hahahha gelak je la dalam hati. 

Tiba2 datang semula misi yang bawa anak saya tu sambil cakap "Semangat ya anak awak! 3.8  kg!"
Hah?? Saya pun terperanjat tau! Alhamdulillah Allah mudahkan saya bersalin. 

Memang berbeza dengan anak pertama dulu. Tak kuat nak meneran. huhuhu....

Sepanjang mengandung anak kedua saya, memang tak miss ambil Vitalea 2 biji sehari. Bukan je bantu cegah anemia, tapi juga beri tenaga yang luar biasa pada saya. Suka sangat Vitalea!

Firas Adham 30 hari

Sekarang dah 4 tahun dah dengan abang Faris Azham


Pada yang tak kenal lagi Vitalea boleh klik SINI.

Vitalea nie dah menjangkau 100 tahun tau! Tak ada jumpa multivitamin tua gini...dalam Shaklee je hado..hehehhe



* These statement have not been evaluated by the Food & Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or preventary disease. 



Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com 
SMS / whatsapp / telegram: 013-7073943 (Deanna) 


Sunday, 12 March 2017

10 CARA BAGAIMANA BANGKIT DARI JATUH

March 12, 2017 0 Comments
Related image

1. Pertama sekali kena mengaku bahawa SEMUA silap berpunca dari kita.

2. Istighfar banyak-banyak. Reset diri sendiri ke zero point. 

3. Set matlamat baru. Lebih tinggi dari yang dicapai sebelum ini.

4. Lupakan masa gemilang lepas, lupakan waktu riang lepas. Anggap segala bermula dari tiada. Dari tiada kepada ada. From zero to hero. Build from nothing 

5. Asingkan kawan negatif dan positif, tinggalkan yang negatif dan mixed dengan positif people.

6. On connection dengan Allah SWT, Off connection dengan makhluk yang tak memberi manfaat.. Keep attached dengan Allah.

7. Bahagi masa kepada 3 bahagian, rehat, kerja dan ibadat.

8. Believe , believe dan believe. Percaya dan yakin 1000% akan bangkit semula.

9. Banyak tersenyum dari merenung. Walaupun yang dapat musibah ataupun pun kebaikan.

10. Buat, buat dan buat. Jangan pandang belakang, kiri kanan, side mirror pun jangan tengok. Jalan terus sahaja! 

Boleh boleh ?

Semoga membantu.

BERJUANG SAMPAI JADI! 

Image result for bangun dari kegagalan

*AnwarSiddiqAbdJalil* 

BERAPA BANYAK AIR KENA MINUM SEHARI?

March 12, 2017 0 Comments

kepentingan air, berapa banyak air masak nak kena minum

Orang kata nak kurus kena minum air banyak untuk mudahkan proses pembuangan toksin dalam badan. Berapa banyak air nak kena minum?

Saya dah minum air banyak dah tapi tak kurus pun? Yela awak minum air ape?

Saya minum air milo, sirap dengan air kosong total 4liter minum sehari.

Air yang dimaksudkan air kosong bukan air manis. Air manis mempunyai kalori dan kadang2 kalorinya lebih tinggi daripada makanan. Sebab tu laa orang tak makan apa2 tapi hanya minum air manis saja pun turut naik berat badan. Kalori bukan ada dalam makanan je, malah ia turut ada dalam air manis.

kepentingan air masak, berapa liter sehari kena minum

Nak kurus kena banyak minum air kosong. Air kosong tak bermaksud hanya boleh minum suam atau panas je. Boringnya diet asyik minum air suam je kan.. Sebenarnya kalau minum kosong ais pun ia tetap membantu menurunkan berat badan. Ais tak bersalah dalam proses turun berat badan malah ia mampu meningkatkan kadar metabolism badan.

Jadi berapa liter yang diperlukan untuk minum air kosong nie? Ada yang berpendapat minum 4 liter. Ada yang kata asalkan dah pembuangan air kecil kita sudah jernih itu dah memadai. Tapi pada pendapat saya korang boleh latih diri korang untuk minum mengikut berat badan anda seperti ini:
25kg = 1liter
50kg = 2liter
75kg = 3liter
100kg = 4liter
Setiap 25kg = 1liter


Korang latih seperti ini pasti korang berjaya melengkapkan air masak korang 1 hari. 
Cuba lah!




Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com 
SMS / whatsapp / telegram: 013-7073943 (Deanna) 

Sunday, 5 March 2017

5 Sebab Vitamin C Penting untuk Kanak-kanak.

March 05, 2017 1 Comments
Assalamualaikum & selamat sejahtera.

Al-kisah semalam abang Faris dah mengadu sakit tekak. Dah mula nampak dia asyik bersin je. Jap2 cari tisu... Petang semamlam rasa badan dia pun panas.

Pagi tu dah bagi dia Chewable Vita-C Plus. Malam lepas dia makan bagi la sebiji.

Pagi tadi masa kejut dia nak pegi sekolah, rasa badan dia pun dah tak panas macam petang semalam. Dia pun dah tak bersin2 lagi hari nie. Alhamdulillah...

Ada yang kata anak2 kecil nie tak perlu supplement. Sebab badan mereka masih muda. Biarlah mereka dapat daripada sumber yang asli. Betul ke?

Memang betul pun..tak salah... Tapi ada beberapa aspek yang perlu dipertimbangkan..
Contohnya, berapa hidangan buah-buahan dalam sehari? Buah tu pulak adakah yang di tanam atau di beli? Tahu tak kebiasaannya buah2 yang dijual telah dipetik ketika masih muda.. Bila masa muda dah dipetik..tentunya akan menjalani beberapa proses seperti di peram dan di awet sebelum di jual. Jadi lepas melalui proses tu berapa peratus agaknya yang tinggal dalam buah tu? Dan sebenarnya buah-buahan nie bagus di ambil masa ia ranum dan baru dipetik. Kalau dah di petik dari masa muda, diperam di awet..hmmm...

Haaa...fikir-fikir kan ya.. ^___^



kebaikan chewable vita c shaklee, kelebihan chewable vita c shaklee


5 sebab vitamin C penting untuk kanak2:
  1. Membantu meningkatkan sistem imun tubuh mereka. Nama pun kanak2...sememangnya mereka nie lasak. Terdedah dengan macam2. Jadi mereka perlukan perlindungan atau pun kekebalan tubuh supaya tak mudah kena jangkitan penyakit macam demam selesema.
  2. Membina otot yang sihat. Otot yang sihat dapat membina metabolisma yang sihat serta pembakaran lemak yang lebih baik.
  3. Membantu membina kolagen.
  4. Penting untuk penyerapan zat besi. Kanak2 perlukan zat besi untuk membesar. Zat besi sukar diserap tanpa vitamin C.
  5. Penting untuk penyembuhan. 

Vitamin C akan bertindak sebagai "Protector Gate" di mana ia perlu ada sentiasa di dalam badan kerana sifat vitamin C adalah larut air. Kalau ambil berlebihan pun ia tidak akan memudaratkan. Sekiranya berlebihan, badan akan mengeluarkan lebihan vitamin C melalui air kencing. 


Harga mampu milik untuk semua. Hanya RM40.00 sebotol. Tiada yang lebih utama untuk memastikan kesihatan anak2 sentiasa berada pada tahap yang optimum dan dapat mengelakkan sebarang jangkitan penyakit pada anak2. 



* These statement have not been evaluated by the Food & Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or preventary disease. 



Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com 
SMS / whatsapp / telegram: 013-7073943 (Deanna) 

Friday, 3 March 2017

INI DOA PALING MUJARAB UNTUK SAKIT KRONIK YANG TUHAN SHARE DALAM AL-QURAN

March 03, 2017 0 Comments

SURAH ANBIYA', AYAT 83

'dan Nabi Ayub, ketika ia berdoa merayu kepada Tuhannya dengan berkata: "Sesungguhnya aku ditimpa penyakit, sedang Engkaulah Tuhan Maha Pengasih lagi Maha Penyayang'.

Image result for SURAH ANBIYA', AYAT 83
---------------------------------------
Selalunya, kita yang sihat bertahun-tahun tanpa penyakit berat tiba-tiba terkena penyakit teruk, ketika itu dirasakan hidup seakan terkena 'earthquake'.

Ada yang murung berpanjangan, ada yang menyalah takdir & paling malang, kita mula menyalahkan Ilahi. Kita sukar menghadirkan pemikiran positif saat ditimpa penyakit luar jangka.

Kita mencari doa mujarab & mula berdoa agar kesembuhan menjelma.

Sebenarnya, doa luarbiasa itu ada. Mari belajar dari Nabi Ayyub a.s. Doa mustajabnya ketika ditimpa penyakit berat telahpun di'share' Tuhan dalam Surah Anbiya, ayat 53.

Saya yakin anda tahu doanya & kerap mengamalkan doa tersebut. Tetapi malangnya, kesembuhan masih jauh dari harapan. Soalnya sekarang, apa yang kurang dalam doa kita & apa pula yang 'lebih' dalam doa Nabi Ayyub sehingga doanya dimakbulkan sementara doa kita masih K.I.V statusnya.

Mari periksa, di mana kurangnya.
Nabi Ayyub berdoa dengan pemikiran betul :
1 - pemikiran syukur : baginda tiada pun memohon kesembuhan dalam doanya kerana merasa malu, nikmat sihat bertahun yang dianugerahkan sebelum ini pun masih belum sepenuhnya disyukuri.
2 - pemikiran puji : baginda mengajar kita bagaimana cara tepat 'deal' dengan Tuhan. Jangan asyik meminta, tapi pujilah Dia. Pujilah dengan namaNya yang terbaik, Ya Arhamar Rohimin.

Jadi, kepada mereka yg ditimpa penyakit berat, mari kita tukar doa panjang dengan pujian pendek, 'Ya Arhamar Rohimin'. Mari kita berdoa dengan pemikiran syukur & puji. Kurangkan meminta kerana kita masih banyak 'berhutang' pujian kepada Tuhan. Kurangkan memohon kerana nikmat sedia ada pun masih belum banyak disyukuri.

Tuhan itu amat baik terhadap hambaNya. Dia tahu kesukaran kita. Pujilah dia dengan pujian terhebat, kelak Dia akan anugerahkan kita dengan kesembuhan luar jangka, lebih baik dari apa yang kita inginkan.

Sekian, 'Wassalamu ala manit taba'al huda'
Dan selamat & amanlahlah kehidupan mereka yang sentiasa suka menuruti petunjuk Al-Quran - Surah Toha, ayat 47.
.
.
Kredit: Ust Asraff Mohammad Asraff Ayob

Makeup Remover Nutriwhite yang Special dan HOT!!

March 03, 2017 0 Comments
Assalamualaikum & selamat sejahtera.

Korang pernah dengar Makeup Remover Nutriwhite?

Tau tak ia nya bukan sekadar makeup remover, malah ia sangat sangat sangat special!!

Saya memang teruja bila cuba Makeup remover Nutriwhite nie tau! Lepas pakai muka rasa lembut, licin dan segar je. Memang tak pernah rasa macam nie masa pakai pencuci atau makeup remover yang ada kat pasaran tu. Memang beza!! 

Pertama kali guna, duri2 (atau nama lainnya white head kan..) kat sekitar hidung dah berkurangan! Gembiranya rasa hati. Rasa nak lompat2 je huhuhu.. Memang dah lama nak cari produk yang dapat hilangkan white head nie. Akhirnya...tercapai juga impianku hehehe...

Bukan tu je tau..muka pun rasa kurang berminyak lepas guna. Selalunya bila pakai pencuci biasa tu..lepas pakai mesti muka rasa kering...tak lama rasa berminyak. Makeup Remover Nutriwhite memang beza. Bila bangun pagi pun muka tak rasa berminyak sangat macam sebelum nie. 

Memang special lah Makeup Remover Nutriwhite nie!! Tak ada yang macam dia.hehe..

makeup remover nutriwhire, cara hilangkan white head or black head dengan mudah, pencuci muka yang lembut
Makeup Remover yang sangat special!


Gentle Action Makeup Remover
  • Menjadikan muka anda licin, lembut dan berseri
  • Tunas pokok Bic menghilangkan sel mati dengan lembut tanpa meninggalkan kesan
  • Aloe Vera menyegarkan dan menegangkan kulit
  • Lembut, tidak berminyak, dan kulit anda akan kelihatan lebih berseri


Rugi tau tak cuba. Serius best!!

Makeup remover Nutriwhite nie boleh tahan 3-6 bulan. Jimat! Guna 1 tapi kebaikan dia macam2..memang rugi tak cuba tau!

Harga hanya RM 100 je. Percaya atau tak korang akan lupa pasal harganya lepas korang cuba. Korang mesti dah tak nak lepasnya lagi. Sebab....saya dah alaminya...hihii

Dulu masa belum cuba je dah jatuh cinta. Bila dah cuba terus laaaaa mabok cinta!hahahaa..


Dapatkan Makeup Remover Nutriwhite hari nie tau!


* These statement have not been evaluated by the Food & Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or preventary disease. 



Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com 
SMS / whatsapp / telegram: 013-7073943 (Deanna) 
FB: Deanna Aris

Thursday, 2 March 2017

BERHENTI MEROKOK TANPA LETIH, LESU & MIGRAIN

March 02, 2017 0 Comments

Assalamualaikum & selamat sejahtera.


Ini bukan yang pertama testimoni vivix dapat membantu menghilangkan ketagih rokok selepas mengamalkan vivix.

Sebab tu kami yakin akan kebaikannya dan rasa rugi jika tak kongsikannya dengan korang semua :)


vivix bantu berhenti merokok, cara hilangkan ketagih merokok

Kredit



Jom cuba!



* These statement have not been evaluated by the Food & Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or preventary disease. 



Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com 
SMS / whatsapp / telegram: 013-7073943 (Deanna) 
FB: Deanna Aris

Vitamin Cinta

Vitamin Cinta

Vitamin HOT untuk Wanita

Vitamin HOT untuk Wanita