Followers

17 March 2016

Pencuci Organik yang Serbaguna & Berkuasa!!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.


Hari nie terasa sangat teruja nak share pasal Basic H nie. 

Masih ramai yang tertanya-tanya, apa Basic H tu? Basic H nie boleh dikatakan pencuci serbaguna tau. Yang best nya, dalam banyak-banyak kerja rumah tu kita boleh guna 1 pencuci nie je >> Basic H. Serius, memang best!! 


Ini la dia Basic H yang super duper best tu (^___^)


Jom kenali lebih lagi Basic H nie.



Basic H2™ Organic Super Cleaning Concentrate
Kaedah Mencuci Secara Semula Jadi Tanpa Racun


Setiap botol Basic H2 Organic Super Cleaning Concentrate dengan kepekatan berganda ini sungguh selamat digunakan dan dilengkapi kuasa pembersihan yang tinggi untuk menanggalkan kotoran dan minyak dalam sekelip mata. Basic H² berkesan untuk membersihkan tumpahan susu, mengelap tingkap, menyental kotoran pada gril, dan1001 kegunaan lagi. Cubalah sendiri dan lihat betapa kagumnya anda!


Hanya Satu Pencuci Untuk Ribuan Kerja Rumah
  • Ultra-pekat: 16 auns boleh dicairkan menjadi 48 gelen pencuci berkuasa tinggi.
  • Pencuci serba guna: menanggalkan kotoran, gris dan minyak daripada sebarang permukaan yang boleh dicuci, di dalam dan di luar rumah.
  • Mencuci kotoran berminyak dan gris yang paling degil, tanpa meninggalkan kesan comot.
  • Dua kali lebih pekat berbanding rumusan Basic H² asal – hanya gunakan separuh sahaja.
  • Tidak perlu dibilas, tidak meninggalkan sebarang sisa sabun atau kesan palitan.

Gunakan Pada Sebarang Permukaan Yang Boleh Dicuci – Di Dalam atau Di Luar Rumah
  • Dinding, tingkap dan cermin
  • Kaunter dapur, jubin dan lantai
  • Peralatan
  • Dapur
  • Hiasan kayu
  • Periuk belanga
  • Perabot (Jangan gunakan dalam akuarium atau tangki air pengelap cermin kereta)

Cara Penggunaan Untuk Hasil Terbaik

Dapur, peralatan, perabot, hiasan kayu, dinding, keluli tahan karat, granit, marmar dan bilik mandi
1⁄4 sudu teh + 16 oz. air dalam Penyembur Get Clean

Periuk belanga
1⁄2 sudu teh + 1 gelen air suam

Tingkap dan cermin
1-2 titis + 16 oz. air dalam Penyembur Get Clean

Lantai
1 sudu besar + 1 gelen air

Kain benang biri-biri, nilon, fabrik berkualiti tinggi
1⁄2 sudu teh dalam satu besen air suam



Tahukah Anda?

  • Kebanyakan pencuci serba guna mengandungi toksin yang boleh disedut atau diserap melalui kulit.
  • Pelarut sintetik boleh mengganggu keseimbangan hormon.
  • Pelarut organik seperti butyl cellosolve merupakan toksin saraf dan boleh merengsakan hidung.
  • Morpholine, sejenis toksin berbahaya, boleh mengakibatkan kerosakan hati atau buah pinggang.
  • Pencuci kaca mengandungi ammonia, sejenis racun yang boleh merengsakan kulit, mata dan sistem pernafasan.


Basic H2 Tidak Mengandungi Bahan-Bahan Ini Mahupun Bahan Berbahaya Yang Lain



Keunikan Shaklee
  • Selamat
  • Tidak toksik
  • Tiada gas beracun
  • Tiada bahan kimia berbahaya
  • Tanpa pewangi
  • Lembut pada tangan anda
  • pH seimbang
  • Tanpa klorin
  • Berkesan :Amat berkesan menanggalkan minyak. Ultra-pekat: 16 oz. Boleh dicairkan menjadi 48 gelen.
  • Mesra Alam :Rumusan semula jadi daripada sumber yang mapan (diekstrak daripada jagung dan kelapa)
  • Mudah biorosot
  • Tanpa fosfat
  • Bungkusan yang boleh dikitar semula
  • Tanpa bahan pewarna
  • Selamat untuk sistem septik dan pembetungan
=====================================================================

Testimoni sendiri:

Kerja rumah yang saya sangat suka guna Basic H nie mop lantai. Senang kerja sebab sekali mop je. Tak payah nak 2 kali kerja. Bila pakai pencuci lain kan kena bilas. Tapi pakai Basic H nie tak payah bilas-bilas dah. Kan senang kan...kerja pun cepat siap. Tenaga pun dapat dikurangkan hehe...

Dengan sekali mop je lantai dah bersih berkilau dah. Yang best nya lagi, mop lantai guna Basic H nie tak ada rasa melekit-lekit macam kita guna pencuci biasa yang selalu jual kat kedai tu tau. Serius tak ada rasa melekit-lekit dan memang sedap bila kaki memijak. Sekali sehari mop pun dah cukup dah. 

Untuk mop lantai nie cuma guna beberapa titis je. Nampak je kecik botol Basic H tu tapi kuasa dia..sangattttttttttttttttttttttttttt besar tau! Lagi 1 memang boleh jimat banyak bila guna Basic H nie. Tahan berbulan-bulan.

Nie dia kesan rumah saya lepas di mop dengan Basic H (^_^). Bersih berkilau dengan sekali mop je. Kerja cepat siap hati pun senang hehe


Testimoni pengguna lain:



Fuhhhh berkilau habis rumah dia kan. 
Kredit 
Jangan tunggu lagi. Jom dapatkan Basic H hari ini!!

* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan sebarang penyakit. 

* These statement have not been evaluated by the Food & Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or preventary disease. 


Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com 
SMS / whatsapp: 013-7073943 (Deanna) 

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen! ^__~

Vitamin Cinta

Vitamin Cinta

Vitamin HOT untuk Wanita

Vitamin HOT untuk Wanita