Popular Posts

Tuesday, 28 February 2017

Chewable Vita-C Plus: Bagus untuk Mereka yang Susah Nak Telan Tablet


Assalamualaikum & selamat sejahtera.

Ada yang susah nak telan supplement dalam bentuk tablet kan...meh saya kenalkan Chewable vita-c plus Shaklee.

vitamin kanak-kanak, vitamin kunyah2, vitamin hisap
Nie la dia Chewable Vita-C Plus Shaklee


Apa yang best sangat pasal Chewable Vita-C Plus Shaklee nie yang perlu korang  tau nie?

Dah pasti la best buat mereka yang memang payah nak telan supplement  dalam bentuk tablet. Chewable Vita-C Plus Shaklee nie kunyah2 je...telan!hehehee.. Kalau taknak kunyah, boleh hisap ^_^

Chewable Vita-C Plus Shaklee sangat lah sesuai untuk kanak2. Jadi bila beli tak la syok sendiri makan sorang2 kan...boleh share dengan anak2 gitu...kan sharing is caring..hehehe..sihat 1 rumah insyaAllah..

Dan yang peling penting...Chewable Vita-C Plus Shaklee merupakan vitamin C yang paling lengkap dipasaran kerana ia telah ditingkatkan formulasinya dengan tambahan citrus bioflavanoid complex.

manfaat bioflavanoid, kelebihan bioflavanoid

Best tak best?

Manfaat lain dalam Chewable Vita-C Plus:
  1. Satu biji Chewable Vita-C Plus adalah 100mg bersamaan 1 1/2 biji oren.
  2. Memelihara kandungan antioksidan semulajadi dalam tubuh. (Antioksidan sangat penting dalam melindungi sel kulit daripada rosak dan membantu melambatkan penuaan)
  3. Dapat membantu dalam menguatkan tulang, gigi dan gusi yang sihat.
  4. Membantu meningkatkan sistem imun tubuh badan.
  5. Membantu mengurangkan risiko jangkitan seperti selesema, batuk dan demam. 
  6. Membantu penghidap resdung dan juga mereka yang ada elergik.
  7. Rasa oren yang semulajadi - masam masam manis. (tu yang buat kanak2 suka...yang dewasa apa ntah lagi huhu)
  8. Tiada sebarang perasa tambahan, pemanis, pewarna atau pun bahan pengawet. Semestinya 100% semulajadi!


Harga sebotol RM40.00. Pastinya mampu untuk dimiliki kan.

Jangan tunggu lagi, hubungi saya sekarang.



* These statement have not been evaluated by the Food & Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or preventary disease. 



Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com 
SMS / whatsapp / telegram: 013-7073943 (Deanna) 




No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen! ^__~