Popular Posts

Saturday, 29 March 2014

Kulit semakin putih & bersih dengan ESP

Assalamualaikum & selamat sejahtera

Waduh2..bersawang2 blog nie..lama tak update blog.
Pada yang rindukan ( ceh, ada ke yang rindu?haha ) entry dari blog nie, hari nie saya telah kembali! hehee..

Tak sedar yang bulan Mac dah pun nak sampai ke penghujungnya. Tinggal lagi 2 hari je.
So pada yang belum tau tu, bulan nie boleh dapatkan PERCUMA 1 tong ESP! Ya, percuma. Dengan syarat, mesti la ada syarat nak dapat free nie..hehe..anda perlu membuat belian 6 tong ESP.

Serius tak rugi.
Beli 6 anda dapat PERCUMA 1 tong yang bernilai RM150. Dapat free membership, JIMAT RM65 seumur hidup. Dapat lagi CASH BACK dari Shaklee 14hb April nanti. Kan jimat berganda2 tu.


Shaklee pun dah buat PENYELARASAN HARGA. Kalau anda bukan ahli, anda dah  tak boleh nak beli pada harga ahli lagi macam sebelum nie. Nak dapat harga ahli perlu daftar jadi ahli terlebih dulu. So, nie lah peluang terbaik anda untuk dapatkan keahlian percuma seumur hidup!

Ok lah, kali nie saya nak share supplement yang boleh membantu memberikan anda kulit yang putih dan bersih. Jom kita layan testimoni.

kulit putih, kulit cantik, kulit bersih, anjal, slim, kurus
Perubahan kulit semakin putih dan bersih selepas mengamalkan esp 

Jom rembat ESP sebelum terlambat!

nak KURUS: ESP mengawal selera makan..

nak PUASA: ESP memberi rasa kenyang lebih lama..membekalkan tenaga sepanjang hari

nak TAMBAH SUSU IBU: ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu

nak CANTIK: ESP menggebu, melicin dan menganjalkan kulit

nak SIHAT: ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya..

kalau PREGNAN:ESP menguatkan rahim, untuk pembentukan otot baby

NAK PREGNAN: ESP memelihara dan memulihara rahim.. membekalkan tenaga
 
ESP memang BEST kan? Jadi apa tunggu lagi? Belum cuba belum tau... :)

Nak tau lebih lagi apa yang BEST SANGAT pasal ESP nie? Klik DI SINI.

Nak lihat lagi customer Shaklee yang berpuas hati dengan ESP, klik DI SINI.


* These statement have not been evaluated by the Food & Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or preventary disease. 

Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com
SMS: 013-7073943 (Deanna)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen! ^__~