Thursday, 1 May 2014

Tak Sampai SEBULAN TURUN 3KG Dengan ESP!

Assalamualaikum & selamat sejahtera

Tak Sampai SEBULAN TURUN 3KG Dengan ESP?! Memang best lah ESP nie! Bukan je untuk kecantikan, tapi boleh turunkan berat badan tau. Boleh slim gitu...silap2 slim gebu!

Jom baca cerita kegembiraan customer kami nie.

TESTIMONI ESP:

Bagaimana ESP membantu anda untuk langsing?
  • memberikan rasa kenyang lebih lama. Secara tidak langsung ia membantu mengawal nafsu makan dan mengelakkan daripada mengambil makanan ringan yang tidak berkhasiat
  • membantu membakar lebih 35% kalori
  • membantu menjaga otot bagi menghalang berat badan naik mendadak 
  • membantu penghasilan susu dengan lebih cepat dan pekat. Sebab tu ramai ibu menyusu yang suka kan ESP. Walaupun tengah berdiet, mereka dapat bekalkan susu yang cukup dan berkhasiat untuk anak mereka
  • membantu mendapatkan kulit yang cantik, gebu, menghilangkan parut, menegangkan payudara dan juga dapat membekalkan tenaga yang berpanjangan

nak KURUS: ESP mengawal selera makan..

nak PUASA: ESP memberi rasa kenyang lebih lama..membekalkan tenaga sepanjang hari

nak TAMBAH SUSU IBU: ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu

nak CANTIK: ESP menggebu, melicin dan menganjalkan kulit

nak SIHAT: ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya..

kalau PREGNAN:ESP menguatkan rahim, untuk pembentukan otot baby

NAK PREGNAN: ESP memelihara dan memulihara rahim.. membekalkan tenaga

 
ESP memang BEST kan? Jadi apa tunggu lagi? Belum cuba belum tau... :)


Nak tau lebih lagi apa yang BEST SANGAT pasal ESP nie? Klik DI SINI.

Nak lihat lagi customer Shaklee yang berpuas hati dengan ESP, klik DI SINI.


* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.  

* These statement have not been evaluated by the Food & Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or preventary disease. 

Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com
SMS: 013-7073943 (Deanna)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen! ^__~