Followers

10 April 2017

Hanya Suri Rumah Tapi Ada INCOME STATEMENT?

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.


Hari nie ramai kan ibu-ibu yang buat biz dari rumah. Sambil jaga anak-anak sambil cari pendapatan atau pun duit tambahan untuk bantu suami tampung belanja isi rumah mahupun untuk cari duit poket sendiri buat belanja.


Sekarang macam-macam biz kita boleh buat kan? Cuma semangat kena betul-beul kuat sebab cabaran dalam dunia biz nie sangat mencabar.


Ya, saya pilih Shaklee sebagai biz saya.

Banyak yang BEST dalam Shaklee nie tau. Nie salah satunya. Shaklee ada INCOME STATEMENT i.e Bonus Statement. Di mana bonus kita Shaklee akan bayar direct terus ke account kita. Jadi inilah yang akan jadi bukti pendapatan bulanan kita.

Ya, bila ada income statement nie mudah untuk kita nak buat loan kereta ke rumah ke kan? Yang best boleh buat atas NAMA SENDIRI.


Dengan hanya bermodalkan RM79.50 korang dah boleh jana pendapatan sendiri dari rumah. Ada gaji sendiri. Ada income statement. ^__^


Jom sertai kami! Kami akan guide pada mereka yang berminat. Yang penting nak berjaya macam surirumah lain yang dah berjaya!


Kredit www.anakkuwiraku.com






Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com 
SMS / whatsapp / telegram: 013-7073943 (Deanna) 
FB: Deanna Aris 






No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen! ^__~

Vitamin Cinta

Vitamin Cinta

Vitamin HOT untuk Wanita

Vitamin HOT untuk Wanita