Followers

06 March 2013

Morning Sickness Berkurangan & Kebas-kebas di Kaki Tiada dengan Eu Four Set

Bila dah bergelar seorang isteri, mesti kita pula idamkan untuk bergelar seorang ibu kan?
Suami kita pula tentulah nak jadi ayah.

Namun, kadangkala banyak ujian dan cabaran yang perlu diharungi oleh seorang wanita yang bakal bergelar ibu semasa mengandungkan anaknya selama 9 bulan. Ada yang mengalami morning sickness yang teruk. Macam yang saya pernah dengar pengalaman daripada teman-teman, ada yang sampai muntah hijau tiap-tiap pagi. Ada pula yang selalu kena simpul biawak.
  
Pada saya pengambilan vitamin sangat-sangat penting semasa kehamilan. Kenapa? Kerana ia penting untuk  untuk menampung keperluan tubuh dan keperluan anak di dalam kandungan.Dan mengikut pembacaan saya, kadang kala ibu yang mengalami morning sickness yang sangat teruk atau mengalami kejang kaki adalah berpunca daripada kekurangan nutrisi di dalam badan mereka.

Ramai yang berpuas hati dengan pengambilan Set Kehamilan Shaklee di mana dapat membantu mereka mengurangkan morning sickness, badan terasa lebih cergas, kebas-kebas dan kejang di kaki juga hampir tiada.
 
Alhamdulillah, set kehamilan Shaklee dapat membantu Puan Honey yang mengalami morning sickness yang teruk dan masalah kebas-kebas di kaki.

Jom ikuti pengalaman Puan Honey:Bagi ibu-ibu yang sedang hamil, berikut adalah cadangan set vitamin untuk keperluan tubuh anda dan anak anda di dalam kandungan:

Set J1
  • sesuai untuk mereka yang hamil pada trimester pertama (bulan 1-3)
  • mengandungi Vitalea, B Complex, Vitamin C dan Ostematrix (Eu Four Set)

Set J2
  • sesuai untuk mereka yang hamil pada trimester kedua dan ketiga
  • Eu Four Set dengan tambahan Omega Guard
 
Namun, jika anda mempunyai kekangan kewangan, sila hubungi saya untuk saya bantu anda dapatkan set ini.
Bulan nie promosi Ostematrix, sudah tentu harga lebih istimewa berbanding bulan-bulan lain. Jom rebut peluang nie! :)* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan sebarang penyakit. 

* Sila dapatkan konsultasi penuh dengan pengedar anda untuk maklumat lebih lanjut. 

* Untuk maklumat lanjut boleh hubungi saya untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda juga akan diberi tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan saya. 


Ingin mencuba produk Shaklee? 

Hubungi saya melalui: 
email: mommyfarisazham@gmail.com 
SMS: 013-7073943 (Deanna) 
Fan page: Dunia Vitamin Semulajadi

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen! ^__~

Vitamin Cinta

Vitamin HOT untuk Wanita