Followers

01 December 2013

BERAT ANAK NAIK 1.75KG SEBULAN DENGAN SET BERPANTANG SHAKLEE!

Assalamualaikum & selamat sejahtera buat semua pengunjung blog saya. Moga anda semua dalam keadaan yang sihat dan ceria selalu hendakNya.

Sekarang nie dah ramai ibu2 yang sedar akan kepentingan menyusu dengan susu ibu. Seperti kita semua tahu, air susu ibu ialah satu sebatian tiada tandingan yang diciptakan oleh Allah untuk memenuhi keperluan nutrisi bayi dan melindunginya daripada sebarang jangkitan. Keseimbangan makanan berkhasiat dalam air susu ibu adalah pada kadar yang tepat dan bersesuaian dengan tubuh bayi yang belum matang. Pada masa yang sama, air susu ibu juga kaya dengan nutrien yang mempercepat pertumbuhan sel-sel otak dan perkembangan sistem saraf. Susu formula yang dihasilkan dengan bantuan teknologi paling hebat masa kini pun tak akan dapat menandingi atau menggantikan makanan ajaib ini.

Kini lebih ramai ibu2 yang selesa berpantang dengan vitamin. Termasuk saya sendiri! :)
Jom saya kongsikan satu lagi testimoni customer kami yang menggunakan Set Berpantang Shaklee.

Testimoni Set Berpantang Shaklee

salam..
Ok kak..thanks a lot..
Juz nk share dgn akak..hr 2 bwk anak sy g inject sebln. Bl timbang berat dia dh 4.55kg. Lahir hr tu 2.8kg je..susu sy pn semakin byk n excited nk kumpul stok susu byk2 b4 start keje next month..Alhamdulillah n syukur pd Allah...sy pantang kali ni mkn vitamin shaklee je..x sbr nk tgk dia membesar lg sht dgn minum susu ibu yg b'khasiat ni..time kasih n syukur sgt2 sbb dip'temukan Allah dgn akak..mudah2an bf journey sy yg ke2 ni dip'mudahkan Allah..Amin.. 


Apa yang ibu makan, itulah yang akan disalurkan kepada si anak melalui susu ibu. Sebab tu, sangat penting si ibu perlu menjaga pemakanan dan kesihatan diri. 

Apa yang ada dalam Set Berpantang?

  • Multivitamin
  • Vitamin B
  • Vitamin C
  • Zink
  • Sangat bagus jika diambil bersama ESP, Ostematrix & Alfalfa


Lagi banyak info tentang Set Berpantang Shaklee, klik DI SINI.

Klik DI SINI untuk ketahui Set Penyusuan Shaklee.

Jika berminat boleh sms saya atau email kan kepada saya. Kosultasi percuma akan diberikan.



* These statement have not been evaluated by the Food & Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or preventary disease. 

Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com
SMS: 013-7073943 (Deanna)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen! ^__~

Vitamin Cinta

Vitamin Cinta

Vitamin HOT untuk Wanita

Vitamin HOT untuk Wanita