Saturday, 7 December 2013

Ujian KETULENAN Minyak Ikan Omega Guard Shaklee

Assalamualaikum & selamat sejahtera.

Hari nie nak share pada anda semua..satu demo menguji ketulenan Minyak Ikan Omega Guard Shaklee. Jemput tonton video nie ya.. :)

Demo ini untuk menguji ketulenan minyak ikan yang ada di dalam kapsul OmegaGuard Shaklee berdasarkan kajian mengenai "Fish Oil" di internet. Menurut banyak kajian di internet minyak ikan yang mengandungi campuran-campuran lain akan menjadi beku atau kelihatan mengeras jika disimpan didalam peti sejuk beku. Kandungan minyak ikan yang tulen akan tetap dalam bentuk cecair walaupun disimpan di dalam peti sejuk beku. Ujian ini hanyalah untuk menyimpan dalam peti sejuk beku selama 5 jam.



Keunikan Omega Guard Shaklee:
  1. Minyak ikan TERBAIK di dunia 
  2. Diekstrak daripada ikan laut air sejuk ( sardin, mackerel, herring, anchovies ) di perairan Jepun.
  3. Bukan dari hati minyak ikan.
  4. 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan hati minyak ikan.
  5. Minyak ikan PALING TULEN di dunia. Mengandungi 7 jenis asid lemak Omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA dan ALA.
  6. sajian membekalkan 905mg asid lemak Omega 3, EPA dan DHA.
  7. Berbeza dengan jenama Omega 3 yang lain, Shaklee menggunakan keadah ultratulen bergred farmaseutikal teknologi terkini untuk mengestrak minyak ikan.
  8. Dihasilkan melaui proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengestrak asid lemak Omega 3 yang paling tulen & paling semulajadi sambil menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin dan PCB ( polychlorinated biphenyl - bahan kimia industri yang sangat toksik ).

26 Manfaat Omega 3 Dalam Omega Guard Shaklee

  1. Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita 
  2. Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan 
  3. Mencegah salur darah dari tersumbat 
  4. Omega 3 dapat mengelakkan strok 
  5. Mengekalkan tekanan normal darah 
  6. Membantu mengurangkan ketegangan urat leher 
  7. Mengurangkan sakit kepala 
  8. Merendahkan kolestrol 
  9. Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan 
  10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL 
  11. Mengawal masalah obesiti 
  12. Mengurangkan risiko penyakit jantung 
  13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan  otak janin 
  14. Meningkatkan perkembangangan memori janin dan kanak-kanak 
  15. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak 
  16. Membantu menyihatkan paru-paru 
  17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll 
  18. Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupus erythematosus) 
  19. Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang 
  20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon. 
  21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan 
  22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik  
  23. Memelihara fungsi-fungsi sendi 
  24. Mencegah penyakit gout

Selain itu, Omega 3 yang tekandung dalam Omega Guard Shaklee membantu memperbaiki masalah berkaitan otak sepert:-
  1. Mencegah insomnia 
  2. Mengurangkan tekanan emosi 
  3. Mengurangkan kemurungan dan kebimbangan 
  4. Membantu memperbaiki masalah autism 
  5. Membantu memperbaiki masalah kanak-kanak hyperactive 
  6. Mengurangkan masalah schizophrenia 
  7. Mengurangkan masalah lupa pada wanita yang telah melahirkan anak
Siapa Perlukan Omega 3 ?
  1. Warga Emas 
  2. Pesakit Jantung 
  3. Wanita 
  4. Wanita yang telah melahirkan anak 
  5. Pesakit darah tinggi 
  6. Orang yang selalu lupa 
  7. Kanak-kanak berusia 1 tahun dan ke atas 
  8. Pelajar 
  9. Ibu menyusu 
  10. Ibu Hamil 
  11. Orang yang mementingkan tahap kesihatan yang optimum



BERITA BAIK!!
Jom2 dapatkan promo yang paling giler best hujung tahun nie!! Omega Guard Shaklee~

Boleh pakat2 dengan kawan2, family & sedara mara untuk dapatkan Omega pada HARGA JIMAT!! Kongsi beli 6 botol Omega Percuma 1 pada 1 HARGA. Setahun sekali je nie..

Anda juga akan dapat:
* keahlian percuma
* BONUS pertama dari Shaklee
* Penjimatan HEBAT. Beli dengan harga ahli yang sangat istimewa, & beli sambil kumpul point!

Tapi kalau tak nak beli banyak2 pun takpe.
sms saya sekarang, nanti saya cerita kan HARGA SPECIAL.. 

* These statement have not been evaluated by the Food & Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or preventary disease. 

Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com 
SMS: 013-7073943 (Deanna) 
Fan page: Dunia Vitamin Semulajadi 
FB: Deanna Aris

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen! ^__~