Sunday, 8 December 2013

KULIT CANTIK, CERAH, HALUS, ANJAL DAN GEBU & HUBUNGAN SUAMI ISTERI SEMAKIN HANGAT!

Assalamualaikum & selamat sejahtera.

Alhamdulillah, selepas hampir 3 minggu amalkan Set D + Alfalfa beliau dah mula perasan kulit makin cerah, halus anjal dan gebu. Yang bestnya, bukan pada wajah je taw. Malah 1 badan. Yang lagi best, hubungan suami isteri juga semakin hangat. Wahhh..gembira dengar! Happy for her :)

Testimoni Set D + Alfalfa


SHARING : bismillahirrahmanirrahim. Alhamdulillah. selepas menggunakan produk skincare/kesuburan dari SHAKLEE slama hampir 3 mingggu, saya perasan kulit saya semakin cerah, halus, anjal dan gebuss. bukan hnye pda wajah tp sluruh badan. Yg bestnye, jerawat dah xbrani nak singgah. parut2 jerawat semakin pudar. nk blend foundation pun senang. dan muka xbcapuk. muke da kurang bminyak nampk glowing dan moist!! sblm ni, da mcm2 pencuci muke da gune. duit pun da byk kopak tp sumenye xmendatangkan hasil. tpi lpas amalkan Vitamin c,vitamin E, Vitamin B complex dan Alfalfa sy da xnak cari lain da. hubungan suami isteri juge smakin hangat!! hehe!! dulu pembeli tp sekarang dan berani mnjdi pgedar krn kberkesanannya! I ♥ SHAKLEE!! BERMINAT BOLEH PM SY UTK DPTKAN HRGA ISTIMEWA! :D

Set D (KULIT DAN KESUBURAN)
B Complex
Vitamin C
Vitamin E

Vita-C dan Vita-E adalah gabungan antioksidan, bermanfaat untuk menghapuskan radikal bebas dalam tubuh. Vitamin E menjadikan seseorang nampak muda kerana ia menghalang perkembangan sel penuaan.

Gabungan vitamin-vitamin di atas berguna untuk mencegah jerawat dan melupuskan parut jerawat baru. Menjadikan wajah lebih berseri dari dalam.

Khasiat Vitamin C
  • meningkatkan sistem pertahanan badan
  • stress meningkatkan keperluan vitamin C
  • perokok dan orang sekelilingnya memerlukan vitamin C
  • sejenis kolagen seperti glu yang melekatkan sel-sel
  • mencegah gusi berdarah
  • membantu menyembuhkan luka
  • memerangi kimia toksik
  • menyingkatkan selsema
  • bertindak sebagai antioksida

Khasiat B Complex 
  • Sangat penting dalam membantu memetabolismekan karbohidrat, lemak & protein
  • Anti stress (sebagai penenang)
  • Membantu meninggikan sistem pertahanan badan, menukarkan makanan(glukos) kepada tenaga dan membantu berfikiran positif sentiasa(mood baik..)...so, bila kurangnya stress dan mood happy, secara automatik penghasilan susu akan lebih lancar. (khusus ibu menyusu).
  • Pengambilan pil perancang memerlukan pengambilan b complex yang konsisten kerana pengambilan pil perancang memusnahkan zat vitamin B yang sedia ada di dalam badan si ibu.
  • Vitamin B juga dapat melahirkan wajah yang cantik berseri dan tidak kusam.

Khasiat Vitamin E 
  • Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas.
  • Melindungi paru2 dari pencemaran udara.Meningkatkan kuasa sel-T untuk melawan penyakit.
  • Anti oksidan.
  • Membekalkan oksigen ke sel-sel badan.
  • Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk).
  • Menyelesaikan masalah kelesuan.
  • Mengurangkan risiko parut yang besar.
  • Merendahkan kadar kolesterol.
  • Membantu mencegah kanser.
  • Merendahkan risiko katarak.
  • Vitamin E juga dikenali sebagai ‘vitamin cinta’ kerana ia boleh membantu dalam perhubungan suami isteri. Malah wanita hamil, menyusukan anak, mengambil sebarang pil hormon dan melalui fasa menopous memerlukan vitamin E.

Lagi banyak info & testimoni klik DI SINI.  


* These statement have not been evaluated by the Food & Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or preventary disease. 

 Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com 
 SMS: 013-7073943 (Deanna) 

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen! ^__~