Popular Posts

Friday, 13 December 2013

TESTIMONI OMEGA: Anak jarang demam, fokus dan cepat tangkap apa yang di ajar

Assalamualaikum & selamat sejahtera.

Hari nie saya nak share lagi testimoni Omega Guard. Saya suka sangat nak share kebaikan Omega Guard nie. Omega memang bagus untuk kuatkan minda dan ingatan anak2. Anak saya pun suka sangat Omega nie. Kalau bagi tak boleh bagi dia nampak botol Omega tu. Mau nanti dia menangis nak minta lagi..huhu

Testimoni Omega:


Sebelum ni tak pernah terfikir untuk bagi anak makan omega walaupun tau khasiatnya kepada perkembangan otak kanak2. Saya mula bagi anak sy omega sejak sebulan yang lepas bila tengok dia asyik demam dan selsema berjangkit dari budak2 kat rumah pengasuh. Bila da makan omega, memang nampak anak saya jarang demam walaupun pengambilan omega cuma seminggu sekali je. Baysitter pun cakap sekarang amna ni jarang demam noo..bagi makan apa, hehehhe...
Satu lagi..sy memang da dedahkan anak sy utk belajar buku2 bergambar sblm dia berusia 1tahun lagi sebab nampak dia memang ada minat utk belajar. Cuma bila da duduk dgn budak2 yang ramai dia selalu hilang fokus bila saya ajar kat rumah sebab ingat nak main je kot. Tp since bagi omega ni, nampak dia fokus dan cepat tangkap. Ibu mana yang tak berbangga bila anak fokus pada apa yang kita ajar dan cepat tangkap dengan apa yang kita ajar. Omega memang pelaburan yang berbaloi untuk anak..I © Omega Shaklee.

Betul! Saya pun setuju. Omega memang pelaburan terbaik untuk anak saya. Omega juga merupakan salah satu nutrien penting untuk lahirkan anak pintar.

Keunikan Omega Guard Shaklee:
  1. Minyak ikan TERBAIK di dunia 
  2. Diekstrak daripada ikan laut air sejuk ( sardin, mackerel, herring, anchovies ) di perairan Jepun.
  3. Bukan dari hati minyak ikan.
  4. 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan hati minyak ikan.
  5. Minyak ikan PALING TULEN di dunia. Mengandungi 7 jenis asid lemak Omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA dan ALA.
  6. 1 sajian membekalkan 905mg asid lemak Omega 3, EPA dan DHA.
  7. Berbeza dengan jenama Omega 3 yang lain, Shaklee menggunakan keadah ultratulen bergred farmaseutikal teknologi terkini untuk mengestrak minyak ikan.
  8. Dihasilkan melaui proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengestrak asid lemak Omega 3 yang paling tulen & paling semulajadi sambil menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin dan PCB (polychlorinated biphenyl - bahan kimia industri yang sangat toksik ).

25 Manfaat Omega 3 Dalam Omega Guard Shaklee
  1. Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita 
  2. Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan 
  3. Mencegah salur darah dari tersumbat 
  4. Omega 3 dapat mengelakkan strok 
  5. Mengekalkan tekanan normal darah 
  6. Membantu mengurangkan ketegangan urat leher 
  7. Mengurangkan sakit kepala 
  8. Merendahkan kolestrol 
  9. Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan 
  10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL 
  11. Mengawal masalah obesiti 
  12. Mengurangkan risiko penyakit jantung 
  13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin 
  14. Meningkatkan perkembangangan memori janin dan kanak-kanak 
  15. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak 
  16. Membantu menyihatkan paru-paru 
  17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll 
  18. Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupus erythematosus) 
  19. Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang 
  20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon. 
  21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan 
  22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik 
  23. Memelihara fungsi-fungsi sendi 
  24. Mencegah penyakit gout
  25. Selain itu, Omega 3 yang tekandung dalam Omega Guard Shaklee membantu memperbaiki masalah berkaitan otak sepert:-
  • Mencegah insomnia 
  • Mengurangkan tekanan emosi 
  • Mengurangkan kemurungan dan kebimbangan 
  • Membantu memperbaiki masalah autism 
  • Membantu memperbaiki masalah kanak-kanak hyperactive 
  • Mengurangkan masalah schizophrenia 
  • Mengurangkan masalah lupa pada wanita yang telah melahirkan anak

Siapa Perlukan Omega 3 ?
  • Warga Emas 
  • Pesakit Jantung 
  • Wanita 
  • Wanita yang telah melahirkan anak 
  • Pesakit darah tinggi 
  • Orang yang selalu lupa 
  • Kanak-kanak berusia 1 tahun dan ke atas 
  • Pelajar 
  • Ibu menyusu 
  • Ibu Hamil 
  • Orang yang mementingkan tahap kesihatan yang optimum
*************************************************************************
BERITA BAIK!!
Jom2 dapatkan promo yang paling giler best hujung tahun nie!! Omega Guard Shaklee~

Boleh pakat2 dengan kawan2, family & sedara mara untuk dapatkan Omega pada HARGA JIMAT!! Kongsi beli 6 botol Omega Percuma 1 pada 1 HARGA. Setahun sekali je nie..

Anda juga akan dapat:
* keahlian percuma
* BONUS pertama dari Shaklee
* Penjimatan HEBAT. Beli dengan harga ahli yang sangat istimewa, & beli sambil kumpul point!

Tapi kalau tak nak beli banyak2 pun takpe.
sms saya sekarang, nanti saya cerita kan HARGA SPECIAL.. 

* These statement have not been evaluated by the Food & Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or preventary disease. 

Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com 
SMS: 013-7073943 (Deanna) 
Fan page: Dunia Vitamin Semulajadi 
FB: Deanna Aris

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen! ^__~