OMEGA GUARD: BAGUS UNTUK KANAK2, DEWASA, IBU HAMIL & YANG NAK KURUS

Assalamualaikum & selamat sejahtera.

Alhamdulillah. Promo Omega memang kena dan tepat pada masanya. Sekarang pun tengah musim hujan kan, jadi memang sangat sesuai ada stok Omega nie. Omega umpama first aid yang mampu untuk membantu memanaskan tubuh dan menguatkan sistem imun. Kalau selesama atau batuk, memang bagus amalkan Omega nie..insyaAllah akan cepat reda.

Bukan tu je, banyak lagi kebaikan Omega Guard Shaklee nie. Boleh kongsi satu keluarga. Dari kanak2 seawal usia setahun ke atas hinggalah dewasa. Jom kita tengok apa lagi kebaikan Omega Guard.

Kredit

Kebaikan Omega Guard yang mengandungi DHA dan EPA:




Omega Guard Untuk kanak kanak :

  • Menambah kecerdasan otak kerana mengandungi DHA.
  • Meningkatkan sistem imun dan menyihatkan paru paru jadi membantu mengurangkan alahan, ekzema, resdung, bronkitis, lelah dan asma
  • Sangat disyorkan diambil bersama Meal Shakes untuk kanak kanak

Omega Guard Untuk Ibu Hamil 

  • Membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin.
  • supply DHA sangat kritikal pada trimester kedua dan ketiga kehamilan kerana fungsi otak sedang giat berkembang pada masa ini.
  • pada trimester ketiga bekalan DHA membantu untuk otak (neurologi), retina(visual) dan sistem saraf.
  • bekalan DHA disalurkan pada bayi dalam kandungan melalui placenta dan DHA merupakan asid lemak yang paling pantas disalurkan dan terkumpul pada otak bayi.
  • ibu hamil juga turut mendapatkan kebaikan dengan pengambilan omega guard untuk fungsi jantung dan otak.
  • omega guard menguatkan imun dan mengurangkan sakit sendi.
  • disyorkan diambil bersama set ibu hamil untuk membantu meningkatkan kesihatan secara keseluruhan.

Omega Guard Untuk orang dewasa dan pelbagai penyakit :

  • membantu individu yang mengalami buasir, tonsil, kerana membantu mengurangkan bengkak dan inflamasi.
  • mengurangkan sakit sendi / arthritis
  • mengawal tekanan darah
  • menurunkan paras kolestrol
  • membantu fungsi otak jadi mencegah penyakit Alzheimer dan migrain
  • mencegah penyakit saluran darah, strok dan risiko penyakit jantung dengan membantu merendahkan tekanan darah dan melancarkan peredaran darah

Omega Guard Untuk yang NAK KURUS :

  • omega guard ni adalah bersumberkan minyak ikan yang selamat dan mengandungi rangkaian spektrum penuh 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi termasuklah EPA, DHA, ALA.
  • asid lemak omega 3 membantu untuk kita mengawal rasa lapar dengan menstabilkan paras gula dalam darah.
  • dapat membakar lebih lemak
  • kajian di Australia menemukan bahawa individu yang bersenam dan mengambil omega 3 membakar lebih lemak berbanding dengan yang tidak mengamalkannya
  • bagi yang berniat untuk menjaga badan, kurus dan mengurangkan berat, disyorkan mengambil set slimming yang mengandungi Cinch Shake Mix, Herb Lax dan Lecitin.

Lagi banyak info tentang Omega, klik DI SINI.


Jom2 dapatkan promo yang paling giler best hujung tahun nie!!


Boleh pakat2 dengan kawan2, family & sedara mara untuk dapatkan Omega pada HARGA JIMAT!! Kongsi beli 6 botol Omega Percuma 1 pada 1 HARGA. Setahun sekali je nie..

Anda juga akan dapat:
* keahlian percuma
* BONUS pertama dari Shaklee
* Penjimatan HEBAT. Beli dengan harga ahli yang sangat istimewa, & beli sambil kumpul point!

Kalau tak nak beli banyak2 pun takpe.
sms saya sekarang, nanti saya cerita kan HARGA SPECIAL.. :)


* These statement have not been evaluated by the Food & Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or preventary disease. 

Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com 
SMS: 013-7073943 (Deanna) 
Fan page: Dunia Vitamin Semulajadi 
FB: Deanna Aris

Comments

Popular posts from this blog

Kenali Tanda-tanda Tubuh Kekurangan Vitamin B-Complex

Pil Perancang yang Sesuai Untuk Ibu Menyusu

Tips Kurangkan Sakit Belakang Ketika Hamil