Sunday, 15 December 2013

Testimoni Set Slimming: Berat Turun, Susu Banyak, Kulit halus, licin dan gebu dalam masa 3minggu!

Assalamualaikum & selamat sejahtera.

Alhamdulillah, dah ramai ibu2 menyusu kembali cantik dan slim selepas mencuba Set Slimming Shaklee.

Set Slimming untuk ibu menyusu nie bukan semata-mata untuk kurus je taw. Ia juga dapat membantu mempercepatkan penghasilan susu. Jadi, susu pun makin banyak. Kulit pun makin cantik. Bukan sekadar cantik je, malah halusssss, licin dan gebus. 3 in 1 la senang kata!hehee..

Jom kita layan testimoni customer yang dah berjaya dengan jayanya.



Nur Diana Hashim
Selepas 3 mggu mengamalkan esp + licithin + alfafa, bkn sahaja berat badan turun. Malah dapat memperbanyakkan susu dada dan menjadikan kuit diana halus, licin dan bertambah gebu...


Haaa..best kan? kan?

Jom tengok apa pula fungsi setiap vitamin dalam set slimming nie.

Set Slimming untuk Ibu Menyusu
  1. Lecithin: berfungsi untuk memecahkan lemak dalam badan
  2. Alfalfa: bertindak sebagai fiber untuk mengangkut lemak-lemak yang telah dipecahkan. Alfalfa juga bertindak sebagai milk booster
  3. ESP: merupakan protein soya yang akan membantu si ibu berasa kenyang lebih lama, membantu meningkatkan pembakaran kalori sehingga 35%, mengelakkan diet yo-yo dan menghalang peningkatan berat badan dengan mudah. ESP juga merupakan milk booster terbaik dan membantu mempercepatkan penghasilan susu ibu dan susu ibu lebih pekat.

Kenapa anda perlu pilih Set Slimming Breastfeeding Shaklee?
  1. Tidak menganggu penyusuan. Malah dalam set ini terdapat dua milk booster iaitu ESP dan Alfalfa.
  2. Selamat untuk si ibu dan juga bayi dan tiada kesan sampingan.
  3. Tak perlu elak untuk makan nasi atau pun karbohidrat.

Tak cuba mana nak tau kan? Serius memang berbaloi! Tak rugi mencuba. 

Anda teruja dan ingin mencuba? Hubungi saya seperti yang tertera di bawah. :)

* These statement have not been evaluated by the Food & Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or preventary disease

Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com 
SMS: 013-7073943 (Deanna) 

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen! ^__~