Followers

18 January 2014

BERHENTI MEROKOK DENGAN VIVIX SHAKLEE

Assalamualaikum & selamat sejahtera.

Bagi ribuan perokok yang ternanti2 produk yang boleh membantu anda untuk berhenti merokok, kini penantian anda terjawab! Saya pasti bagi si isteri yang mempunyai suami seorang perokok tentu tercari2 juga penawar untuk suami.

Jom ketahui bagaimana Vivix membantu perokok untuk berhenti merokok.


berhenti merokok dengan vivix, cara berhenti merokok


Kredit

Vivix merupakan satu produk PREMIUM Shaklee. Ianya juga dikenali sebagai sirap Shaklee kerana bewarna merah dan ianya adalah cecair pekat yang mempunyai gabungan rasa masam, manis dan kelat.


Kandungan dalam vivix shaklee


kebaikan dan manfaat vivix shakleeVivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan.

Bagaimana ANTIOKSIDAN membantu melawan ketagihan merokok?


Ketika nikotin masuk ke dalam tubuh, akan terbentuk radikal bebas yang menyebabkan stres oksidatif atau kerosakan sel otak. Radikal bebas ini sangat tidak stabil dan akan membentuk reaksi berantai untuk menstabilkan diri, tetapi hal ini dapat menimbulkan kerosakan sel dalam tubuh seperti DNA dan membran sel. Hal ini bahkan boleh menyebabkan kematian sel dan mengarah pada berkembangnya masalah kesihatan tertentu.

Yang anda perlukan untuk berhenti merokok adalah mengatasi kerosakan tersebut terlebih dahulu, dengan diet antioksidan. Antioksidan adalah molekul yang selamat berinteraksi dengan radikal bebas dan menghentikan reaksi berantai sebelum merosakkan sel tubuh.

Mikronutrien seperti vitamin, selenium, beta -karotena, dan tembaga adalah beberapa nutrisi yang bersifat antioksidan. Oleh kerana itu, antioksidan dapat menyembuhkan tubuh dari pengaruh buruk merokok. Antioksidan boleh membantu menstabilkan radikal bebas yang tidak stabil akibat pendedahan nikotin

Para saintis dari University of Rochester cuba untuk mengetahui potensi antioksidan dalam memperbaiki tekanan oksidatif atau kerosakan yang disebabkan oleh radikal bebas. Penyelidik menyatakan dengan memperbaiki kerosakan akibat nikotin, tubuh akan lebih fit dan dapat melawan kesan ketagihan nikotin.

VIVIX merupakan salah satu ANTIOKSIDAN terbaik. Harga bukan ukuran!!Mahu berhenti MEROKOK?
Mahu hidup sihat bebas dari ROKOK?

Cubalah VIVIX!

Testimoni mereka yang telah berjaya selepas mencuba vivix:

Berhenti merokok dengan vivix shakleeUntuk lihat video testimoni klik DI SINI.* These statement have not been evaluated by the Food & Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or preventary disease. 

 Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com 
 SMS/whatsapp: 013-7073943 (Deanna) 
 FB: Deanna Aris

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen! ^__~

Vitamin Cinta

Vitamin HOT untuk Wanita