Popular Posts

Monday, 20 January 2014

IBU MENYUSU KEMBALI RAMPING SEPERTI ZAMAN REMAJA! DARI 80 KG SEKARANG 47 KG

Assalamualaikum & selamat sejahtera.

Jika anda ibu menyusu, tiada yang mustahil untuk dapatkan berat badan seperti zaman remaja tau! Dah ramai yang berjaya kembali langsing walaupun menyusu. Dan walaupun dah berhenti consume Set Slimming berat tetap maintain! Siapa kata ibu menyusu akan gemuk gedempol tu tak benar sama sekali ok! :)

Jom layan testimoni.

berat turun dengan set slimming ibu menyusu shaklee

Aina Mardiah
FRESH TESTI DIRI SENDIRI
==================

hadoi, taktau nak tulis ape sebenarnye..hihi meh saye explain aje tiap gambar tu ye 

April 2012
------------
ok, time ni saye dh sarat mengandung, badan semakin mengembang sbb saye sgt2 kuat makan..hihi tgk tangan tu, kembang aje..smpai nk genggam tangan pun tak boleh, terlalu gemuk..overweight.. dari berat 50KG, jadi 80KG

August 2012
---------------
time ni hari raya tahun lepas, berat tak timbang plak brape KG, tapi yang pasti, pakai jubat tu, sangat ketat..leh nampak tummy lapis2..satu perkataan saja MALU..orang tegur, bertanya..tapi nak buat macam mana, saya bersalin secara cesarean..tak bo leh bertungku, berbedung, mengurut pun takleh usik bahagian perut..time ni jeans saye pakai size 32..huhu

January 2013
---------------
start bulan September, saya bertekad dengan diri sendiri..i have to do something..bermula lah misi..sebelum2 ni, saya makan gak shaklee, amek esp, bcomp, vitamin c, set berpantang shaklee..tp start september, saya mula amek set slimming alhamdulillah dari size 32 inch, dah jadi 29 inch

February 2013
-----------------
jengjeng..ni latest me !! time g bercuti dekat gold coast sepang, dengan family husband time celebrate birthday 3 generation (tokabah,husband(anak), adam(cucu))..hihi..alhamdulillah  guess what, now jeans dah size 27 !! yeay !! dah boleh pakai jeans zaman study dulu..terus laju2 bukak robok lame, cari seluar2 lame, basuh before gi bercuti  alhamdulillah dari beli saje2 je makan, sampaila sekarang saye dah join jadi independent distributer shaklee ..sambil2 menjana pendapatan, dapat gak mencantikkan diri..hihi *perasan seketika*..hihi



Gambar terkini: Oktober 2013


Assalam..
Last 2 months masa lpas raya saya ada share testimonial sy kn.tapi ade yg request gambar sy dgn baby..hihi ni baru je semalam amek gambar & timbang berat.alhamdulillah masih maintain 47KG lg.

Pada yg susah hati, takut lps stop consume slimming set shaklee, takut jd bouncing weight tu, jgn susah hati ye.sbb skg ni, lps dpt berat ideal, sy just continue dgn ESP & ALFAFA aje sbb bagus utk breastfeeding & kesihatan luar dlm terutamanya wanita. Masih maintain lg berat badan alhamdulillah even takde dh mkn lecithin utk bakar lemak.

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi saya untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda juga akan diberi tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan saya.

* These statement have not been evaluated by the Food & Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or preventary disease. 

Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com 
 SMS/whatsapp: 013-7073943 (Deanna) 
 FB: Deanna Aris

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen! ^__~