Saturday, 25 January 2014

KESAN BURUK ALFALFA COMPLEX

Assalamualaikum & selamat sejatera.

Owh Alfalfa! Memang sangat HOT lebih2 lagi bulan nie promosi Alfalfa. 

Bagus sangat ke Alfalfa nie? Haaa..bagi anda yang rasa Alfalfa nie bagus sangat atau baru nak mencuba Alfalfa nie, WAJIB baca kesan buruk Alfalfa nie. 

JANGAN AMBIL ALFALFA JIKA ANDA TIDAK BERSEDIA MENGHADAPI KESAN BURUK INI.


1) haaa…untuk bini bini orang tu…kena sedia ni tau…habis tak laku segala krim pelincir apa jenis brand pon..sbb miss V tak kering bila dengan suami. Sedia ke you all?
2) tokey kedai 7 E bankrup sebab takder orang beli panty liner / disposable panties sbb bye bye keputihan
3) peniaga online yang orang dok berebut beli segala fiber drink tutup kedai…huhuhu
4) farmasi byk stok tak jalan ubat high cholestrol
5) krim krim kurap semua expired kat kedai…
6) tokey baju saiz XXL @ big size garu kepala..bisnes slow…tak dak dah pelanggan setia…waaaaaa
7) pompuan pompuan kaki goda tak jumpa laki orang nak jadik sugar daddy….hihihi
8 ) suami asyik nak berkepit ja dengan bini
Haaaa..anda bersedia tak? Kalau rasa2 dah terlebih bersedia tu, cepat2 hubungi saya ya! :))

* These statement have not been evaluated by the Food & Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or preventary disease. 

Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com
SMS: 013-7073943 (Deanna)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen! ^__~