Followers

14 May 2013

Alfalfa Shaklee: Ketatkan Miss 'V'




Ops! Maaflah, tajuk entry kali nie agak berbaur 18SX...hehe...
Bukan apa, bagi saya ianya penting dalam hubungan suami isteri. Siapa yang tak nak hubungan intim bersama suami sentiasa hangat dan buat suami bertambah sayang walaupun anak dah berderet-deret..kan?

So, hari nie saya nak kongsikan pada anda rahsia untuk ketatkan miss 'V' berdasarkan pengalaman customer kami.

Beliau merupakan seorang ibu menyusu. Yang best nya, beliau amalkan alfalfa belum sampai sebulan pun..dah dapat kesan miss 'V' ketat. Malah susu badan pun banyak. 


Testimoni Alfalfa Shaklee

Alfalfa bukan je untuk wanita tau. Anda juga boleh berkongsi bersama suami. 
Alfalfa juga dikatakan dapat membantu memekatkan air mani suami. Jadi pada anda yang merancang nak menambah bilangan ahli keluarga, boleh la mencuba Alfalfa.

Lagi testimoni Alfalfa Shaklee klik DI SINI.

Jom order! Selagi tak cuba mana nak tau kan? :)



* These statement have not been evaluated by the Food & Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or preventary disease. 


Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com 
SMS: 013-7073943 (Deanna) 

1 comment:

  1. Sayang kan teman wanita anda?. Mahukan teman wanita anda mempunyai bentuk badan menawan?. Payudara besar dan anjal. Punggung yang gebu dan montok?. Jangan bertangguh lagi. Hubungi kami. Layari web kami untuk info. kami sedia membantu.

    [KETAHUI LEBIH LANJUT BAGAIMANA BESARKAN PAYUDARA ANDA]

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen! ^__~

Vitamin Cinta

Vitamin Cinta

Vitamin HOT untuk Wanita

Vitamin HOT untuk Wanita