Seronoknyaaaa..dapat pergi Dubai Umrah PERCUMA!!


Cuba teka nie hotel apa? Kami ditempatkan di hotel yang tertinggi di dunia iaitu Hotel Marriot Marquis dan bilik kami di tingkat 60 dengan pemandangan yang sangat cantik. MasyaALLAH!!

Itulah sebahagian pengalaman Kak N sekeluarga yang dapat menunaikan umrah awal Mei 2012 yang ditaja sepenuhnya dengan Shaklee.

Wahhhh..seronok dan bahagia kan? kan? Ini semua hasil usaha yang Kak N dapat hasil biz Shaklee. 

Ingat tak entry saya yang lepas tentang peluang yang Shaklee tawarkan? Selain percutian yang ditanggung sepenuhnya oleh Shaklee samada dalam negara mahupun luar negara, Shaklee juga menawarkan ganjaran tunai dan juga program kereta.

Boleh baca selanjutnya di sini:
http://duniavitaminsemulajadi.blogspot.com/2013/04/kerja-tak-setaraf-dengan-kelayakan.html

Sejujurnya, saya juga mencabar diri saya untuk dapat umrah percuma melalui peluang yang Shaklee tawarkan. Siapa tak nak kan, dapat pergi umrah percuma, layanan first class..dan dapat pergi tempat-tempat yang juga first class.

Bayangkanlah, jika kita bekerja hanya makan gaji agak-agak berapa lama masa nak ambil untuk kumpul duit? Tapi dengan Shaklee, insyaAllah semua impian akan jadi kenyataan! Lagi pun kalau dapat pergi percutian yang ditanggung oleh Shaklee, kita cuma bawa duit untuk shopping je! Tak seronok ke?

Nak baca lagi entry Kak N tentang Dubai Umrah Percuma? Jom klik kat sini:
http://www.anakkuwiraku.com/2013/05/shaklee-dubai-umrah-2013-day-1.html

Moga jadi pembakar semangat untuk kita semua! :)



Salam sayang, 
Deanna


Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com 
SMS: 013-7073943 (Deanna) 
Fan page: Dunia Vitamin Semulajadi

Comments

Popular posts from this blog

Kenali Tanda-tanda Tubuh Kekurangan Vitamin B-Complex

Pil Perancang yang Sesuai Untuk Ibu Menyusu

Tips Kurangkan Sakit Belakang Ketika Hamil