Followers

27 May 2013

Kurang Idea Nak Cukupkan Barang Hantaran? Nah, cubalah yang nie~




Berita baik lagi istimewa untuk semua bakal-bakal pengantin kat luar sana!

Macam mana persiapan anda? Dah cukup barang hantaran? Belum? Masih tercari-cari barang untuk cukupkan hantaran? Atau nak cari kelainan dalam barang hantaran anda?

Cubalah yang ini!

Kredit: Raihan's Vita-Shop's

Hantaran Shaklee

Ya, barang hantaran Shaklee! Pasti gempak punya! heheee..

Dan kita semua tahu yang vitamin nie bagus untuk kesihatan kan? Jadi, apa salahnya hadiahkan vitamin Shaklee istimewa untuk pasangan anda. Lagi best boleh hadiahkan pada pasangan vitamin kesuburan. InsyaAllah, boleh cepat dapat anak.

Pada anda yang nak sambut ulangtahun perkahwinan, atau nak sambut ulangtahun kelahiran pasangan mahu pun ulangtahun kelahiran mak ayah, anda juga boleh hadiahkan mereka vitamin Shaklee. Supaya insan yang anda sayangi sentiasa sihat, ceria dan bertenaga.

Jom PM saya di facebook atau email kan kepada saya untuk ketahui hantaran mana yang sesuai untuk majlis anda atau vitamin yang sesuai untuk dijadikan sebagai hadiah.



Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com 
SMS: 013-7073943 (Deanna) 
Fan page: Dunia Vitamin Semulajadi

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen! ^__~

Vitamin Cinta

Vitamin Cinta

Vitamin HOT untuk Wanita

Vitamin HOT untuk Wanita