Followers

19 May 2013

Rahsia Hamil dengan Shaklee

Saat indah bergelar ibu dan ayah memang saat indah yang dinanti-nantikan setiap pasangan yang telah mendirikan rumah tangga.

Namun, tak semua pasangan yang telah mendirikan rumah tangga dikurniakan rezeki seperti kebanyakan pasangan lain. Ada yang terpaksa menunggu setahun, 2 tahun, 5 tahun, malah 10 tahun pun ada untuk bergelar ibu dan ayah setelah berusaha macam-macam cara untuk mendapatkan cahaya mata.

Jika anda telah berusaha dengan macam-macam cara tetapi masih belum berhasil, mari cuba cara yang nie pula. 

 
Atasi kesuburan anda dengan Set Kesuburan ShakleeFungsi setiap vitamin:


Vitalea
Multivitamin terbaik yang dilengkapi dengan zat besi.  
Dirumus khas bagi memenuhi keperluan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan.

B Complex
Penting sebagai penenang dan menstabilkan emosi / hormon.
Lengkap dengan 8 kumpulan B yang diperlukan badan termasuk biotin dan folic asid yang penting untuk pembentukan darah dan kestabilan hormon.


Vitamin C
Sebagai antioksidan yang paling minima dengan 500mg sehari dan bertindak mengikut pelepasan masa.

Alfalfa
Sebagai Raja Tumbuh-tumbuhan yang kaya dengan protein dan garam mineral. 
Bertindak sebagai serat yang baik.
Membantu pembersihan usus.
Dapat berfungsi lebih baik daripada k***p f*****h.
Membantu atasi masalah keputihan.
Dapat berfungsi sebagai pelincir terutama bagi wanita yang mengalami "sakit ketika bersama".
Ada juga yang berpendapat dapat memekatkan air mani suami.

GLA Complex
Membantu dalam mengatasi masalah haid tidak teratur.
Membantu wanita hasilkan cecair serviks yang subur dan berkualiti (Egg White Cervical Mucus).
Cecair ini akan membantu sperma berenang terus ke uterus, ke tiub Fallopio dan seterusnya ke telur (ovum). Cecair jenis ini juga sangat subur, nipis, berair, cerah dan likat.
Cecair serviks yang subur ini akan membantu sperma hidup lebih lama (sehingga 5 hari) di dalam tiub Fallopio. Ia akan membantu proses persenyawaan walaupun tidak melakukan hubungan seksual semasa sedang waktu subur (waktu ovulasi).


Istimewanya, set ini juga boleh diamalkan bersama bersama suami.
Tapi saya juga tahu encik yang bernama lelaki nie biasanya tak suka dengan pengambilan vitamin yang banyak. Jadi saya sarankan Zink Complex dan Vitamin E.

Zink memainkan peranan penting dalam organ seks lelaki. Zink dapat membantu mengekalkan keinginan seksual yang tinggi dan menghasilkan sperma yang sihat.

Manakala Vitamin E pula dikatakan dapat membantu kesihatan prostat, membantu mengekalkan tekanan darah, membantu menurunkan trigliceride, dan membantu mendapatkan kulit yang cantik dan muda.
Vitamin E ini ibarat tonik untuk para lelaki. Ada juga berpendapat suami mereka lebih bertenaga selepas pengambilan vitamin ini.

Namun, semuanya terpulang kepada bajet masing-masing. Anda masih boleh mendapatkan Set Kesuburan Shaklee pada bajet anda.

 
Testimoni: Pelanggan yang alami masalah ketidakseimbangan hormon, PCOS telah berjaya hamilTestimoni: Berjaya amil setelah setahun setengah penantianTestimoni: Berjaya hamil setelah lebih satu tahun penantianAlhamdulillah, mereka berpuas hati dengan Set Kesuburan Shaklee. Ini hanyalah cadangan dan sebahagian daripada usaha. InsyaAllah jika diamalkan dengan konsisten selama 3 bulan oleh suami dan isteri, dan jika diizinkan Allah ada rezekinya. Kita hanya merancang dan hanya Tuhan yang berhak menentukannya.
* These statement have not been evaluated by the Food & Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or preventary disease. 

Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com 
SMS: 013-7073943 (Deanna) 
Fan page: Dunia Vitamin Semulajadi

1 comment:

 1. nice day:)
  saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
  yang saya kemarin..


  bagi-bagi motivasi yaa.. :)


  http://wisataoutboundmalang.com/

  ReplyDelete

Terima kasih atas komen! ^__~

Vitamin Cinta

Vitamin HOT untuk Wanita