Followers

03 March 2017

Makeup Remover Nutriwhite yang Special dan HOT!!

Assalamualaikum & selamat sejahtera.

Korang pernah dengar Makeup Remover Nutriwhite?

Tau tak ia nya bukan sekadar makeup remover, malah ia sangat sangat sangat special!!

Saya memang teruja bila cuba Makeup remover Nutriwhite nie tau! Lepas pakai muka rasa lembut, licin dan segar je. Memang tak pernah rasa macam nie masa pakai pencuci atau makeup remover yang ada kat pasaran tu. Memang beza!! 

Pertama kali guna, duri2 (atau nama lainnya white head kan..) kat sekitar hidung dah berkurangan! Gembiranya rasa hati. Rasa nak lompat2 je huhuhu.. Memang dah lama nak cari produk yang dapat hilangkan white head nie. Akhirnya...tercapai juga impianku hehehe...

Bukan tu je tau..muka pun rasa kurang berminyak lepas guna. Selalunya bila pakai pencuci biasa tu..lepas pakai mesti muka rasa kering...tak lama rasa berminyak. Makeup Remover Nutriwhite memang beza. Bila bangun pagi pun muka tak rasa berminyak sangat macam sebelum nie. 

Memang special lah Makeup Remover Nutriwhite nie!! Tak ada yang macam dia.hehe..

makeup remover nutriwhire, cara hilangkan white head or black head dengan mudah, pencuci muka yang lembut
Makeup Remover yang sangat special!


Gentle Action Makeup Remover
  • Menjadikan muka anda licin, lembut dan berseri
  • Tunas pokok Bic menghilangkan sel mati dengan lembut tanpa meninggalkan kesan
  • Aloe Vera menyegarkan dan menegangkan kulit
  • Lembut, tidak berminyak, dan kulit anda akan kelihatan lebih berseri


Rugi tau tak cuba. Serius best!!

Makeup remover Nutriwhite nie boleh tahan 3-6 bulan. Jimat! Guna 1 tapi kebaikan dia macam2..memang rugi tak cuba tau!

Harga hanya RM 100 je. Percaya atau tak korang akan lupa pasal harganya lepas korang cuba. Korang mesti dah tak nak lepasnya lagi. Sebab....saya dah alaminya...hihii

Dulu masa belum cuba je dah jatuh cinta. Bila dah cuba terus laaaaa mabok cinta!hahahaa..


Dapatkan Makeup Remover Nutriwhite hari nie tau!


* These statement have not been evaluated by the Food & Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or preventary disease. 



Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com 
SMS / whatsapp / telegram: 013-7073943 (Deanna) 
FB: Deanna Aris

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen! ^__~

Vitamin Cinta

Vitamin Cinta

Vitamin HOT untuk Wanita

Vitamin HOT untuk Wanita