Followers

31 January 2013

Tiada Lagi Masalah Kulit

Alhamdulillah, gembira rasa bila dapat feedback yang positif daripada pengamal-pengamal vitamin Shaklee. Alhamdulillah, mereka juga mendapat manfaat daripada kebaikan produk Shaklee tu sendiri. 

Seperti yang kita tahu, produk Shaklee dah berada di pasaran lebih 50 tahun. Satu jangka masa yang panjang kan? Pada saya, inilah sebab utama saya sangat yakin dengan produk Shaklee. Bagi pengamal vitamin Shaklee mesti setuju dengan pendapat saya.

Lumrah bagi kita kaum wanita sentiasa nak tampil cantik bergaya kan? Namun, kita sebagai pengguna dan pembeli haruslah berhati-hati dalam memilih produk agar keselamatan dan kesihatan kita terjamin.

Bagi anda yang masih tercari-cari produk kecantikan, boleh lah mencuba Set D atau Set Skin Care Shaklee nie. Ramai yang dah mencuba dan mengalami kesan yang positif. Jika ada mengalami masalah jerawat, jeragat atau kulit tak sekata, cubalah Set D kami. Mana tahu masalah anda juga dapat di atasi seperti sahabat kita nie.




Apa kebaikan setiap vitamin dalam set nie?

Vitamin B
  • dapat membantu mengatasi kulit kering, mengawal jerawat, menaikkan seri muka (muka pun ala-ala glowing gitu)
Vitamin C
  • dapat membantu meningkatkan pembentukan kolagen, menghalang kedutan, mencerahkan kulit & mencegah pigmen terbentuk
Vitamin E
  • amat terkenal sebagai anti penuaan, mencerahkan kulit dan membantu menghilangkan parut

Bagi anda yang mengalami masalah jerawat yang teruk, boleh tambah alfalfa dalam set anda untuk proses detoks.


Ingin mencuba produk Shaklee? 

Hubungi saya melalui email mommyfarisazham@gmail.com atau SMS 013-7073943 (Deanna) untuk maklumat lanjut. Jangan lupa LIKE fan page Dunia Vitamin Semulajadi untuk mendapatkan PROMOSI HEBAT & INFO PERCUMA!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen! ^__~

Vitamin Cinta

Vitamin Cinta

Vitamin HOT untuk Wanita

Vitamin HOT untuk Wanita