Followers

25 June 2013

Berjaya HAMIL setelah 10 tahun menanti!

Saat manis bergelar ibu dan ayah memang saat paling dinanti oleh setiap pasangan yang telah mendirikan rumah tangga.
Tentunya dengan kehadiran cahaya mata akan menambah seri lagi kehidupan berumah tangga.
Namun, tak semua pasangan dikurniakan rezeki secepat seperti pasangan lain. Ada yang terpaksa menanti bertahun-tahun untuk menimang cahaya mata.

Apa pun, usaha yang tak mengenal erti jemu dan putus asa haruslah ada pada setiap pasangan. Jadi hari nie saya nak kongsikan kegembiraan customer kami yang telah berjaya hamil setelah 10 tahun menanti!


Testimoni: Berjaya HAMIL setelah 10 tahun menanti


Alhamdulillah, ramai customer kami yang telah mencuba Set Kesuburan Shaklee telah berjaya hamil atas izin Allah. Ini hanyalah sebahagian daripada usaha. Selebihnya atas kehendak dan izin dari Allah jua. Bagi anda yang masih mencuba untuk hamil, boleh la mencuba Set Kesuburan Shaklee. Mana tau hamil kan? Apa pun rezeki dari Allah juga.


Fungsi Set Kesuburan Shaklee

GLA Complex
Diamalkan oleh wanita, terutama yang menghadapi masalah haid tidak teratur. Gamma Linolenic Acid (GLA) bantu wanita hasilkan cecair serviks yang subur & berkualiti, yang juga dikenali sebagai “Mukus serviks putih telur (egg white cervical mucus)”. Cecair serviks jenis ini sangat subur, nipis, berair, cerah & likat, dan sangat2 membantu sperma berenang terus ke uterus, ke Tiub Fallopio, dan ke telur (ovum). Tambahan, cecair serviks yang sangat subur ini juga akan bantu sperma hidup lebih lama iaitu sehingga 5 hari di dalam Tiub Fallopio, yang mana akan membantu proses persenyawaan walaupun anda tidak melakukan hubungan seksual semasa si isteri sedang subur (waktu ovulasi).

Alfalfa
Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian tubuh manusia. Diamalkan oleh wanita terutamanya yang mengalami masalah keputihan dan masalah kekeringan vagina. Alfalfa dikatakan dapat membantu menigkatkan kelembapan faraj. Ia juga dapat membantu meningkatkan stamina suami dan memekatkan air mani suami.

Zinc Complex 
Bagi kaum lelaki, zink merupakan zat yang sangat penting bagi proses pembentukkan hormon testosterone, bantu kekalkan jumlah air mani, bantu kekalkan paras testosterone yang bersesuaian, serta memberikan tenaga untuk sperma agar lebih aktif menuju ke ovum. Selain itu, zink berperanan dalam proses pembentukan genetik, iaitu pada DNA (Deoxyribose nucleid Acid). Secara keseluruhannya, Zink membantu mengekalkan keinginan seksual yang tinggi dan menghasilkan sperma yang sihat. Kekurangan Zink bagi lelaki akan mengakibatkan pelbagai masalah seksual termasuk sperma yang abnormal, dan penyakit prostat.Zink digunakan untuk kesuburan bagi wanita kerana zink akan melindungi sperma dan melawan bakteria dalam vagina.

Vitamin E 
Sudah dipercaya sebagi anti oksidan yang dapat menangkal berbagai jenis radikal bebas dalam tubuh.
Pada suami vitamin E berfungsi untuk meningkatkan kualiti sperma menjadi lebih sihat, kerana dapat melindungi membran sel pada sperma dari kerosakan dan terhindar dari masalah ketidaksuburan.

Peranan vitamin E kepada suami:
1. Lebih tenaga
2. Ereksi yang lebih lama
3. Lebih cepat terangsang
4. Orgasma yang lebih kerap dan bersemangat

Pada isteri, vitamin E dapat menghasilkan hormon endoktrin menjadi lebih baik. Hormon ini berkaitan langsung dengan masalah kesuburan. Jika hormon tersebut dapat bekerja dengan baik, maka risiko keguguran pun dapat dihindari. Kerana seperti kita tahu bahwa anti oksidan dalam vitamin E dapat menjaga sel telur dari berbagai macam kerosakan akibat oksidasi. Untuk mendapatkan manfaat vitamin E ini juga sangat mudah. Ini sangat baik sekali bagi tubuh untuk menjaga sistem reproduksi.

Peranan Vitamin E untuk isteri:
1. Lebih tenaga
2. Ereksi yang lebih lama
3. Lebih cepat terangsang
4. Untuk menstabilkan hubungan seks


* These statement have not been evaluated by the Food & Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or preventary disease. 


Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com 
SMS: 013-7073943 (Deanna) 

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen! ^__~

Vitamin Cinta

Vitamin HOT untuk Wanita