Followers

15 June 2013

Shaklee Tawar Peluang Pendapatan Lumayan

Artikel Utusan..Shaklee tawar peluang pendapatan lumayan. Menarik kan? Jom baca..


PETALING JAYA 7 Jun - Pengeluar produk kesihatan, penjagaan diri dan rumah, Shaklee Products (M) Sdn. Bhd. (Shaklee Malaysia) merancang menawarkan lebih peluang perniagaan kepada masyarakat khususnya golongan ibu muda bagi meningkatkan taraf hidup dan ekonomi mereka.

Presiden Shaklee Antarabangsa, Bradford Richardson (gambar) berkata, rancangan tersebut didorong oleh pencapaian cawangan syarikat itu di Malaysia yang telah mencatat prestasi amat menggalakkan sejak mula beroperasi pada 1995.

Katanya, pasaran produk kesihatan menjanjikan potensi yang besar memandangkan tahap kesedaran rakyat negara ini dalam peringkat yang amat memberangsangkan.

"Bagi tempoh tiga tahun kebelakangan ini, penyertaan masyarakat khususnya golongan ibu muda dalam perniagaan syarikat semakin menunjukkan peningkatan.

"Kami lihat ramai ibu muda suka melibatkan perniagaan sedemikian kerana ia mudah, dapat bekerja dari rumah dan secara tidak langsung menyumbang kepada pendapatan isi rumah sementara menjaga anak-anak mereka.

"Malah perniagaan ini bukan sahaja memberi keuntungan kepada mereka tetapi kepada semua lapisan masyarakat tanpa mengira kaum, umur dan jantina. 

"Saya berharap Shaklee dapat membantu meningkatkan kehidupan rakyat dengan membuka peluang kepada pencari kerja dan peniaga sepenuh masa atau sambilan yang berhasrat menambah pendapatan sedia ada termasuk golongan suri rumah, ibu tunggal dan warga emas," katanya dalam temu bual di sini semalam.

Turut hadir Pengurus Besar Serantau Asia Tenggara Shaklee Malaysia, Victor Lim.

Richardson berkata, dengan inisiatif demikian ia dapat menggalakkan lagi ibu muda supaya lebih menghargai nilai diri dengan penguasaan ilmu pengetahuan dan maklumat mengenai perniagaan.

Tambah beliau, pihaknya membuka peluang kepada orang ramai untuk mengetahui dan mempelajari teknik dan kebolehan berniaga yang bermula dari bawah, seterusnya ke peringkat lebih tinggi dengan pelaburan modal sebanyak RM600 bagi memulakan perniagaan.

Mengulas mengenai kemajuan operasi Shaklee di Malaysia, Victor berkata, sejak penubuhan syarikatnya, pihaknya sudah mempunyai lebih 170,000 ahli termasuk pengedar dan ketua jurujual yang komited dalam penjualan produk.

Dalam perkembangan lain, Richardson berkata, Persidangan Kebangsaan Shaklee 2012/2013 akan diadakan di Sunway Resorts Hotel & Spa esok bagi memberi pengiktirafan kepada pengedar dan penjual produk Shaklee.

==================================================================

Wahhh..betul-betul menarik kan?
Tentunya tawaran nie terbuka kepada semua termasuk anda! Tak kira siapa pun anda, anda boleh mencapai impian jika anda sanggup untuk bekerja keras dan keluar dari zon selesa.

Dah ramai yang buktikan mereka mampu kecapi kehidupan selesa bersama Shaklee. Jangan tak percaya ada yang dapat income 6 angka hanya dengan bonus yang Shaklee berikan. Suri rumah lagi taw!
Anda boleh klik di bawah ini untuk kenali beliau;
Walaupun saya masih baru dalam Shaklee, namun saya percaya saya juga mampu kecapi kejayaan seperti mereka. 

Apa yang Shaklee tawarkan?
 
Shaklee menawarkan ahlinya 3C (Cash, Car, Convention).

  1. Ganjaran Tunai - (tidak termasuk peluang untung runcit): 
    • Bonus Kumpulan Peribadi sehingga 21% 
    • Leadership bonus - sehingga 6 level 
    • Insentif Coordinator sehingga 1.5%
  2. Program Kereta - berpeluang mendapat tambahan bonus untuk bayar kereta kita. 
  3. Convention - kira percutian yang ditanggung sepenuhnya oleh Shaklee (dalam negara & luar negara). Ada juga peluang untuk menunaikan Umrah.
Jom bersama-sama saya bina kejayaan bersama dalam Shaklee!
Seperti kata Mama Cery, anyone can be  a millionaire!!Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com 
SMS: 013-7073943 (Deanna) 

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen! ^__~

Vitamin Cinta

Vitamin HOT untuk Wanita