Followers

05 April 2013

Nutriferon Shaklee Bantu Tingkatkan Sistem Imun dan Untuk Mereka yang Kerap Sakit


Berita baik bagi mereka yang selalu menantikan promosi daripada Shaklee, bulan nie adalah bulan untuk Nutriferon.
Berita baik juga mereka yang ternanti-nanti stok Vitamin C. Inilah masanya untuk mendapatkan Nutriferon pada harga yang menjimatkan sebagai pengganti kepada Vitamin C.

Apa tawaran Shaklee?

Shaklee menawarkan pembelian 6 kotak Nutriferon dan anda layak mendapat PERCUMA 1 kotak Nutriferon. Dan jika anda belum mendaftar sebagai ahli, anda ditawarkan KEAHLIAN PERCUMA dan penghantaran juga secara PERCUMA!

Wah, banyakkan tawaran Shaklee bagi?

Lebih menarik, bagi yang sudah mendaftarkan keahlian, pembelian 6 kotak Nutriferon sudah melayakkan mereka untuk mendapatkan bonus tunai dari Shaklee. Namun, jika anda juga inginkan bonus tunai  dari Shaklee anda juga boleh mendapatkannya.

Setahun sekali je nie, siapa tak ambil peluang nie memang rugi.

Beli 6 kotak terlalu banyak?

Jangan risau, anda boleh buat stok selama 6 bulan.
ATAU
anda boleh dapatkan lagi 5 kawan yang berminat untuk dapatkan Nutriferon. Anda bukan saja dapat keahlian percuma, malah dapat sekotak Nutriferon percuma!


Apa fungsi Nutriferon?

Kadang kala cara pengambilan pemakanan seharian kita yang terkejar-kejar dan tidak lengkap membuatkan sistem imunisasi badan menjadi rendah dan mungkin hanya pada tahap yang minimum. 

Nutriferon adalah sebagai supplement yang membantu dalam menggalakkan peningkatan tahap imun badan atau pun immune booster. Jadi, dengan pengambilan supplement dapat membantu untuk mengatasi masalah di atas.


Siapa yang perlukan Nutriferon?

♦ Mereka yang sering jatuh sakit dan sakit yang kerap berulang-ulang seperti selesa, demam dan batuk*
♦ Mereka yang aktif*
♦ Mereka yang sering terdedah kepada cahaya matahari dan bahan radioaktif*
♦ Mereka yang inginkan kesihatan pada tahap yang optimum*
♦ Mereka yang suka cantik & awet muda*
♦ Ibu yang menyusu** Produk ini tidak bertujuan untuk diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.


* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan sebarang penyakit. 

* Sila dapatkan konsultasi penuh dengan pengedar anda untuk maklumat lebih lanjut. 

* Untuk maklumat lanjut boleh hubungi saya untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda juga akan diberi tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan saya. 


Ingin mencuba produk Shaklee? 

Hubungi saya melalui: 
email: mommyfarisazham@gmail.com 
SMS: 013-7073943 (Deanna) 

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen! ^__~

Vitamin Cinta

Vitamin HOT untuk Wanita