Followers

13 July 2013

Alami Perubahan Ketara Pada Wajah Selepas 25 HARI!

Wow!
Tak sampai sebulan amalkan Set Kecantikan Shaklee, memang nampak perubahan yang amat ketara pada wajah beliau. Siapalah yang tak seronok dan gembira bila kulit wajah yang diimpikan selama nie jadi kenyataan...kan?

Jom saya kongsikan kegembiraan salah seorang customer Shaklee yang telah mengalami perubahan yang ketara selepas 25 hari amalkan Set D + GLA Complex Shaklee.
 
Testimoni SET D + GLA (Puan Syafiza Othman) :
"Assalamualaikum.. Kak Yati.. Hari ni fiza nk bg testimoni..ehehe..
Alhamdulillah dh 25 hari Fiza mkn Set D + GLA ni.. Bersyukur sgt2.. Sebelum ni asyik jaga luaran je..Fiza mengalami parut pembawakan baby yang sangat teruk.. Muka jadi gatal2 dan meninggalkan parut yang sangat hodoh.. :(..Sebelum ni dh macam2 produk kecantikan dr yg murah sehinggakan yang mahal tapi takde perubahan pun.. Segala treatment la apa la semua dah try tp x de perubahan yg habis duit je..
Fiza sangat2 bersyukur kepada Allah S.W.T kerana membuka pintu hati Fiza untuk mencuba vitamin Shaklee ni di saat Fiza hampir2 tak percaya pada segala macam produk kecantikan ni..Sebelum ni fiza ada jugak ambik Tab X..
Seminggu je makan SET D ni dh ada orang tanya Fiza.."Eh,pakai produk apa sekarang??" Nampak sgt kan muka Fiza sebelum ni sgt2 teruk.. Sedih sgt tau bila orang tanya mcm tu.. huhu..Raya Haji lepas family Fiza datang beraya di rumah Fiza.. Mak dan kakak pun tanya benda yang sama.. Ye la sebelum ni asyik tukar produk je.. Hubby pun cakap lps ni jangan tukar2 produk dh.. Makan vitamin je.. =) Sangat2 gembira dan bersyukur sangat2 kerana mendapat sokongan dari suami..
Alhamdulillah dgn disiplin dan minum air yang banyak Fiza dh nampak perubahan pada wajah Fiza.. suka sangat2.."

Pengambilan GLA Complex secara konsisten selama 1 hingga 3 bulan dapat membantu memberikan anda kulit wajah yang flawness, tiada jeragat dan tidak berminyak.
Anda juga boleh tambahkan ESP untuk kulit yang cerah, anjal, gebu dan berseri-seri.
 
15 Kelebihan dan Khasiat GLA Complex:
  • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
  • Membantu meningkatkan kesuburan 
  • Melegakan PMS (Sindrom Pra-Haid)
  • Membantu dalam menangani menopous
  • Menguatkan kuku dan rambut
  • Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
  • Membantu menangani Ekzema
  • Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
  • Mengandungi Vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
  • Menguatkan Imuniti tubuh
  • Memperlahankan proses penuaan
  • Mengurangkan blood-cot yang boleh menyebabkan serangan jantung
  • Mengawal kencing manis dan darah tinggi
  • Mengawal kolestrol
  • Untuk fungsi saraf
 
Kelebihan SET D / Set Kecantikan Shaklee
 
Vitamin B
  • dapat membantu mengatasi kulit kering, mengawal jerawat, menaikkan seri muka (muka pun ala-ala glowing gitu)
Vitamin C
  • dapat membantu meningkatkan pembentukan kolagen, menghalang kedutan, mencerahkan kulit & mencegah pigmen terbentuk
Vitamin E
  • amat terkenal sebagai anti penuaan, mencerahkan kulit dan membantu menghilangkan parut

Bagi anda yang mengalami masalah jerawat yang teruk, boleh tambah alfalfa dalam set anda untuk proses detoks.

Jika anda ingin mendapatkan vitamin ini tetapi mempunyai kekangan kewangan, boleh email atau sms saya untuk saya bantu impian anda menjadi kenyataan! Kegembiraan anda keutamaan saya. :) 


Psstttttt..masih sempat lagi nak cantik di pagi Hari Raya. Jom dapatkan Set Kecantikan Shaklee hari ini!


* These statement have not been evaluated by the Food & Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or preventary disease. 

Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com 
SMS: 013-7073943 (Deanna) 
Fan page: Dunia Vitamin Semulajadi
FB: Deanna Aris

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen! ^__~

Vitamin Cinta

Vitamin Cinta

Vitamin HOT untuk Wanita

Vitamin HOT untuk Wanita