Followers

09 July 2013

Anak Semakin Cemerlang Akibat Kesan Pengambilan Meal Shakes

Saya pasti semua ibu bapa nak kan anak-anak mereka cemerlang dalam pelajaran kan? Sudah tentu ia juga menjadi kebanggaan buat ibu bapa. Selain menghantar anak-anak ke tuisyen, kita sebagai ibu bapa juga haruslah memenuhi keperluan tubuh dan minda mereka dengan memberikan makanan yang berkhasiat. Pemakanan amat memainkan peranan dalam memberikan nutrisi yang terbaik untuk tubuh dan juga tenaga.
Jadi hari nie saya nak kongsikan salah satu supplement yang dapat membantu anak-anak mendapat nutrisi dan tenaga yang diperlukan tubuh supaya mereka dapat menumpukan pembelajaran dan seterusnya lebih fokus dalam pembelajaran di sekolah mahupun di rumah.

Meal Shakes dapat membantu anak lebih fokus.
Kenapa dan bagaimana Meal Shakes membantu anak lebih fokus?
 
Meal Shakes mengandungi 12 vitamin penting di mana setiap satu hidangan menyediakan 25% Vitamin A, 30 % vitamin B6, 20% vitamin B12, 30 % vitamin C, 10% vitamin D, 35% vitamin E, 30% daripada thiamin, 10% riboflavin, 35% niacin, 35% folat, biotin 35% dan 30% asid pantotenat.

Di samping itu, Meal Shakes juga mengandungi 11 mineral penting. Untuk setiap satu hidangan, ia menyediakan  20% kalsium, 35% daripada besi, 15% daripada fosforus, 25%s daripada magnesium, 30 % zinc, 35% daripada selenium, 35% copper, 35% manganese dan 35% molibdenum. Satu bahagian juga mengandungi 80mg natrium dan 275mg kalium.

Anak-anak yang sedang membesar dan juga remaja sangat memerlukan keperluan vitamin dan mineral yang lengkap supaya minda mereka dapat berkembang dengan baik.


Testimoni: Kesihatan anak bertambah baik, stamina & kecerdasan mental serta fizikal meningkat, cemerlang dalam pelajaran, tidak mengantuk & lebih fokus

Kredit: Surijunior

Anda juga boleh baca lebih lanjut tentang Meal Shakes dalam entry saya yang lepas.


* These statement have not been evaluated by the Food & Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or preventary disease. 


Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com 
SMS: 013-7073943 (Deanna) 
Fan page: Dunia Vitamin Semulajadi
FB: Deanna Aris 

No comments:

Post a comment

Terima kasih atas komen! ^__~

Vitamin Cinta

Vitamin HOT untuk Wanita