Followers

24 July 2013

Jom Menangi Performance Drink PERCUMA!!

Berita baik buat anda yang mahu mencuba Performance Drink.
Jom dapatkan Majalah WANITA Ogos 2013 dan sertai Peraduan Shaklee untuk mendapatkan Performance Drink Shaklee secara PERCUMA!
Mana tau mungkin anda pembaca bertuah kan?

Dapatkan Majalah Wanita Ogos 2013 dan semak di mukasurat 118-119.
 

Performance Minuman Hebat Untuk Seisi Keluarga

Aidilfitri kini tiba lagi. Kehadirannya, bakal menerbitkan rasa gembira dan bahagia yang sukar digambarkan dengan kata-kata. Maka tidak mustahil pelbagai aktiviti menarik direncanakan bagi menjadikan sambutan hari lebaran satu momen indah yang sukar untuk dilupakan.

Selain kunjung mengunjung rumah sanak saudara, sahabat handai di Hari Raya ini, anda juga mungkin akan mengatur aktiviti beriadah bersama keluarga. Tidak kira di pusat peranginan terkemuka dalam dan luar negara atau sekadar menjalankan pelbagai aktiviti menarik lain.

Memastikan semua hasrat itu tercapai, sudah pasti anda memerlukan tenaga yang mencukupi untuk melaksanakannya. Jika tidak, kelesuan akan membatasi segalanya. Jadi jangan biarkan perkara ini memusnahkan kegembiraan anda sekeluarga.

Bagi membangkitkan tenaga yang optimum di Hari Raya ini, dapatkan Performance Shaklee berperisa oren yang cukup luar biasa. Minuman penambah tenaga hebat ini menjadikan tubuh kekal bertenaga biarpun sudah seharian melakukan pelbagai aktiviti.

Mencungkil rahsia keistimewaan minuman terbukti secara klinikal dan lebih baik berbanding air biasa ini, ia direka khas dengan campuran elektrolit iaitu OPTI-LYTETM proprietari. Paduan hebat ini menghasilkan gabungan unik karbohidrat yang dapat menyalurkan tenaga segera pada tubuh. Selain itu, ia bertindak memerangkap komposisi air di dalam tubuh untuk berada pada tahap hidrasi yang optimum.Maka, sesiapa sahaja yang mengambil Performance Shaklee berperisa Oren tidak pernah berasa letih.

Malah minuman perangsang tenaga ini juga membuatkan tubuh anda sentiasa berada dalam keadaan cergas, tidak terhidrat dan sentiasa kelihatan awet muda kekal bertenaga sepanjang hari. Justeru, apa kata rasai sendiri minuman tenaga tambahan ini.

Testimonial 1:
WANITA 55 tahun sahut cabaran Flying Fox

Seorang wanita lasak berusia 55 tahun jujur mengakui dirinya sangat teruja kali pertama menggunakan Performance Shaklee berperisa Oren. Peserta Get Fit & Fun yang dianjurkan oleh majalah iSIHAT bersama Shaklee itu menambah, biarkan melakukan Flying Fox dan laluan berhalangan, tubunya tidak berasa letih jauh sekali tercungap-cungap semasa menyelesaikan sukan lasak tersebut. Semenjak itu, wanita ini merasakan dirinya berpeluang menjalani aktiviti lasak walaupun di usia emas.

Testimonial 2:
Berkayuh 250km tanpa henti

Subramaniam Kumarasamy, 40, merupakan atlet sukan triatlon dan maraton bertaraf antarabangsa. Pernah terlibat Jelajah Amal Berbasikal 1 Malaysia 2012, lelaki hebat ini mencatat rekod berkayuh sejauh 250 km tanpa henti. Itu pun setelah mengambil Perfomance Shaklee berperisa oren. Lebih membanggakan sepanjang menyertai jelajah amal berkenaan, beliau tidak pernah sekalipun mengalami kekejangan otot dan kekal bertenaga. Justeru, tidak mustahil kesan pengambilan air penambah tenaga ini, Subramaniam berjaya membuat kayuhan sejauh 1,185 km dalam masa enam hari sahaja!
Pencapaian ini sungguh membanggakan jika dibandingkan dengan rekodnya dalam aktiviti berbasikal Jelajah Johor 2011 lalu. Tanpa performance Shaklee berperisa oren, beliau hanya mampu berkayuh sejauh 125 km sahaja. Atas kehebatan menakjubkan ini Subramaniam begitu yakin dengan Performance Shaklee berperisa oren dan akan terus menggunakannya pada masa akan datang.


* These statement have not been evaluated by the Food & Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or preventary disease. 


Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com 
SMS: 013-7073943 (Deanna) 

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen! ^__~

Vitamin Cinta

Vitamin HOT untuk Wanita