Popular Posts

Saturday, 13 July 2013

Kulit Lebih LEMBUT, CERAH & LICIN Setelah SEBULAN Amalkan ESP Shaklee

Assalamualaikum dan selamat petang semua.
Alhamdulillah, hari nie dah pun masuk 4 Ramadhan. Jap je dah 4 hari kita berpuasa kan?

Bila dah dekat nak musim raya nie, mesti ramai yang bercita-cita nak kurus dan cantik. Betul tak? Apa tak nya, masa raya nantilah nak jumpa sedara-mara, kawan-kawan yang dah lama tak jumpa...tentulah nak kelihatan cantik, anggun dan berseri kan? Dah tentu survey macam-macam produk untuk merealisasikan impian tu kan..pada yang belum terjumpa mana-mana produk tu, boleh la cuba ESP Shaklee. 

Dah ramai yang mengakui keberkesanan ESP Shaklee. Nyata ramai di antara mereka setuju ESP memang berbaloi-baloi~ :)

Assalamualaikum. Hi. Nak share testimoni diri sendiri. Sya sudah ambil ESP Shaklee selama sebulan dan hasilnya kulit lebih lembut, cerah dan licin. Selain tu, ESP pun mengenyangkan. Waktu berpuasa, sya minum ESP sahaja waktu sahur dan tahan sehingga waktu berbuka. ESP memang best. Semua mesti cuba. I ♥ ESP
Pada anda yang nak mencuba ESP, inilah masa yang tepat!
ESP bukan je dapat membantu anda memberikan kulit yang lebih lembut, cerah dan licin. Malah ESP juga dapat membantu anda untuk menurunkan berat badan. Boleh la kelihatan langsing di hari raya nanti.

nak KURUS: ESP mengawal selera makan..

nak PUASA: ESP memberi rasa kenyang lebih lama..membekalkan tenaga sepanjang hari

nak TAMBAH SUSU IBU: ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu

nak CANTIK: ESP menggebu, melicin dan menganjalkan kulit

nak SIHAT: ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya..

kalau PREGNAN:ESP menguatkan rahim, untuk pembentukan otot baby

NAK PREGNAN: ESP memelihara dan memulihara rahim.. membekalkan tenaga

 

Nak tau lebih lagi apa yang BEST SANGAT pasal ESP nie? Klik DI SINI.

Nak lihat lagi customer Shaklee yang berpuas hati dengan ESP, klik DI SINI.


* These statement have not been evaluated by the Food & Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or preventary disease. 

 Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi saya seperti di bawah: 
email: mommyfarisazham@gmail.com 
SMS: 013-7073943 (Deanna) 
Fan page: Dunia Vitamin Semulajadi 
FB: Deanna Aris

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen! ^__~